Header Ads Widget

Josephine Langford - Biografie, filme și seriale

Toate filmele, serialele și biografia actriței Josephine Langford cunoscută pentru filmele Tupeu, După ce am găsit fericirea, După ce ne-am îndrăgostit, După ce ne-am certat, După ce ne-am întâlnit, Into the Dark și Gigi & Nate.



Biografia actriței Josephine Langford

Josephine Langford s-a născut pe 18 august 1997 în Perth, Australia și este o actriță australiană. Ea este cel mai bine cunoscută pentru rolul principal ca Tessa Young din seria de filme After. De asemenea, ea a interpretat-o pe Emma Cunningham în filmul Tupeu / Moxie de la Netflix, în timp ce o interpretează pe Zoey în viitoarea comedie romantică The Other Zoey tot de la Netflix și Katy Gibson în filmul Gigi & Nate.

Josephine Langford a început să ia cursuri de actorie la vârsta de 13 ani. În 2012, ea a început să ia cursuri de actorie la Perth Film School. La vârsta de 14 ani, a început să apară în mai multe scurtmetraje precum Sex Ed (2013), When Separating (2013) și Gypsy Blood (2014). Și-a făcut debutul pe ecran în filmul indie Pulse (2017), care a fost proiectat la festivaluri de film. Ea a jucat, de asemenea, ca actriță în rol secundar în același an în filmul de groază american Wish Upon, jucând alături de Joey King. Și-a făcut debutul în televiziune în 2017 în serialul australian Wolf Creek.

În iulie 2018, Josephine Langford a fost distribuită în rolul lui Tessa Young în filmul După ce ne-am întâlnit / After, bazat pe noul roman de ficțiune pentru adulți din 2014 cu același nume scris de Anna Todd. Filmul a avut premiera în 2019, și a încasat 69,7 milioane de dolari în întreaga lume. A câștigat un Teen Choice Award pentru rolul său ca Tessa. Josephine Langford și co-starul Hero Fiennes Tiffin și-au reluat rolurile în continuarea, După ce ne-am certat / After We Collided, care a fost lansată în septembrie 2020. În 2019, Josephine Langford a apărut și în serialul american de televiziune de antologie horror, Into the Dark, interpretând-o pe Clair. În noiembrie 2019, Josephine Langford a fost distribuită ca Emma Cunningham în filmul Tupeu / Moxie de la Netflix, care se bazează pe romanul cu același nume scris de Jennifer Mathieu.

Sora ei mai mare, Katherine Langford, este și ea actriță.

Filmele și serialele actriței Josephine Langford

 The Other Zoe
Zoey Miller
 2022Gigi & Nate
Katy Gibson
 2021The Great Gatsby Live Read!
Jordan Baker
 2021After We Fell / După ce ne-am îndrăgostit
Tessa
 2021/IMoxie / Tupeu
Emma
 2020After We Collided / După ce ne-am certat
Tessa
 2019Into the Dark (Serial)
Clair Singer
 2019/IAfter / După ce ne-am întâlnit
Tessa Young
 2017Wolf Creek (Serial)
Emma Webber
 2017Wish Upon
Darcie Chapman
 2017/IVPulse
Student (uncredited)
 2014Gypsy Blood (Scurt)
Renae Armstrong
 2013/IISex Ed (Scurt)
Student - Miss B's Class

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii