Header Ads Widget

Katherine Langford

Toate filmele, serialele și biografia actriței Katherine Langford cunoscută pentru filmele Blestemată, La cuțite, Cele treisprezece motive, Cu drag, Simon, Spontan, The Misguided, Daughter și Imperfect Quadrant.



Biografia actriței Katherine Langford

Katherine Langford s-a născut pe 29 aprilie 1996 în Perth, Australia și este o actriță australiană. Sora ei mai mică, Josephine Langford, este, de asemenea, actriță. După ce a apărut în mai multe filme independente, ea a avut succes în rolul Hannah Baker în serialul de televiziune Cele treisprezece motive / 13 Reasons Why (2017–2018) de la Netflix, care i-a adus o nominalizare la Globul de Aur. Ea a continuat să apară în filmele Cu drag, Simon / Love, Simon (2018) și La cuțite / Knives Out (2019), și a fost titulara comediei negre Spontan / Spontaneous (2020) – pentru care a primit o nominalizare la Critics’ Choice Super Award – și a jucat și în filmul serial Blestemată / Cursed (2020) tot de la Netflix.

În decembrie 2016, actrița Katherine Langford a semnat cu agenția William Morris Endeavour. Apoi a apărut în primul ei lungmetraj, The Misguided, o comedie-dramă independentă de Shannon Alexander, care a avut premiera în ianuarie 2018. De asemenea, a jucat rolul Leah în filmul Cu drag, Simon / Love, Simon din 2018. În octombrie 2018, a fost distribuită în filmul Răzbunătorii: Sfârșitul jocului / Avengers: Endgame. Cu toate acestea, scenele ei au fost tăiate din filmul final când publicul de la proiecțiile de testare a găsit scena ei confuză.

În 2019, Katherine Langford a fost co-star alături de Daniel Craig, Chris Evans și Ana de Armas în filmul La cuțite / Knives Out, un film cu o crimă misterioasă. Distribuția ansamblului a primit aprecieri de critică și pentru rolul ei a primit diferite premii și nominalizări pentru rol, care a inclus o nominalizare la premiul Critics' Choice pentru cea mai bună distribuție.

În 2020, Katherine Langford a jucat în filmul Spontan / Spontaneous, o comedie neagră bine primită de critici, pentru care a primit o nominalizare la Critics' Choice Super Awards pentru cea mai bună actriță într-un film SF/Fantasy. Pe 12 septembrie 2018, a fost anunțat că actrița Katherine Langford a fost distribuită în serialul de televiziune Blestemată / Cursed. Amplasat într-o lume Arthuriană reimaginată, Katherine Langford o portretizează pe Nimue, o adolescentă destinată să devină Doamna Lacului. A avut premiera pe Netflix în iulie 2020.

Filmele și serialele actriței Katherine Langford

 2022Savage River (Serial)
Miki Anderson
 2020Spontaneous / Spontan
Mara
 2020Cursed / Blestemată (Serial)
Nimue
 2020Cursed: Teaser Promo (Scurt)
Nimue
 2019Knives Out / La cuțite
Meg Thrombey
 2018Robot Chicken (Serial)
Steffy / Wife / Bride (voce)
 2017-201813 Reasons Why / Cele treisprezece motive (Serial)
Hannah Baker
 2018Love, Simon / Cu drag, Simon
Leah
 2018The Misguided
Vesna

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii