Header Ads Widget

La cuțite (Film mister 2019) Knives Out Trailer și detalii

Film comedie și mister "La cuțite" 2019 cu actorii Daniel Craig, Chris Evans și Ana de Armas. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Knives Out".


Despre filmul La Cuțite

La Cuțite / Knives Out este un film de mister american din 2019 scris, regizat și co-produs de Rian Johnson. Acesta îl urmărește pe maestrul detectiv Benoit Blanc care investighează moartea patriarhului unei familii bogate și disfuncționale. Filmul are o distribuție care îl include pe Daniel Craig în rolul lui Blanc, alături de actorii Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette, LaKeith Stanfield, Katherine Langford, Jaeden Martell și Christopher Plummer.

Filmul La Cuțite / Knives Out a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto 2019 pe 7 septembrie 2019 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 27 noiembrie de Lionsgate Films. A primit aprecieri universale, în special pentru scenariu, regie și actorie și a încasat 311,9 milioane de dolari în întreaga lume, cu un buget de 40 de milioane de dolari. A fost desemnat unul dintre primele zece filme din 2019 de către National Board of Review și American Film Institute. A primit trei nominalizări la cea de-a 77-a ediție a premiilor Globul de Aur, inclusiv cel mai bun film – muzical sau comedie, în timp ce a primit nominalizări pentru cel mai bun scenariu original la cea de-a 73-a ediție a premiilor Academiei Britanice de Film și a 92-a ediție a premiilor Oscar.

În martie 2021, Netflix a plătit 469 de milioane de dolari pentru drepturile la două continuări scrise și regizate de Johnson, Craig reluând rolul detectivului Benoit Blanc. Primul film continuare a fost La cuțite: Misterul din Grecia / Glass Onion: A Knives Out Mystery, lansat în 2022.



Descrierea sinopsis a filmului La cuțite / Knives Out

Când renumitul romancier Harlan Thrombey (Christopher Plummer) este găsit mort la moșia sa chiar după împlinirea vârstei de 85 de ani, detectivul curios și elegant Benoit Blanc (Daniel Craig) este înrolat în mod misterios să investigheze. De la familia disfuncțională a lui Harlan la personalul său devotat, Blanc cercetează o rețea de urzeli și minciuni egoiste pentru a descoperi adevărul din spatele morții premature a lui Harlan.

Regia
Rian Johnson

Actori în distribuție
Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette, LaKeith Stanfield, Christopher Plummer, Katherine Langford, Jaeden Martell, Riki Lindhome, Edi Patterson, Frank Oz, K Callan, Noah Segan, M. Emmet Walsh, Marlene Forte, Raúl Castillo, Shyrley Rodriguez, Kerry Frances, Gary Tanguay, Octavia Chavez-Richmond, Joseph Gordon-Levitt, Paul Bellefeuille, Ben Bunnag, Michael Burnell, Frankie Francois, Courtney Gonzalez, Marcela Jaramillo, Gabrielle Lorthe, Rob Lévesque, Fahim B Prince, Paul Tawczynski

Genul filmului
Comedie, Crime, Dramă, Mister

Dată de lansare:
27 noiembrie 2019

Premiera în România: 3 ianuarie 2020 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
Knives Out - titlul original, La cuțite - titlul în România

Este filmul La cuțite pe Netflix

Da, filmul La cuțite este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând din 2021 pe Netflix România.



Trailer subtitrat la filmul La cuțite / Knives Out (2019)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie și mister La cuțite (2022) cu actorii Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette, LaKeith Stanfield și Christopher Plummer și regizat de Rian Johnson.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii