Header Ads Widget

La Cuțite 2: Misterul din Grecia (Film thriller Netflix 2022) Glass Onion: A Knives Out Mystery Trailer și detalii

Film thriller și mister produs de Netflix "La Cuțite: Misterul din Grecia" 2022 cu actorii: Daniel Craig, Ethan Hawke și Edward Norton. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Glass Onion: A Knives Out Mystery".


Despre filmul La Cuțite: Misterul din Grecia

La Cuțite 2: Misterul din Grecia / Glass Onion: A Knives Out Mystery este un film de mister american scris și regizat de Rian Johnson și produs de Johnson și Ram Bergman pentru T-Street Productions. O continuare a filmului La Cuțite / Knives Out (2019), Daniel Craig își reia rolul Benoit Blanc, un detectiv maestru care se ocupă de un nou caz. Filmul are, de asemenea, o distribuție formată din Edward Norton, Ethan Hawke, Janelle Monae, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson și Dave Bautista.


În timp ce promova filmul La Cuțite / Knives Out în 2019, Johnson a sugerat posibilitatea unei continuări. În 2020, s-a confirmat că lucrează la o poveste în care Daniel Craig urmează să-și reia rolul. În martie 2021, Netflix a cumpărat drepturile pentru două sequele ale lui Knives Out pentru 469 de milioane de dolari. Filmările au avut loc pe insula Spetses, Grecia, între iunie și iulie 2021, și au continuat în afara Greciei până în septembrie. Membrii echipajului care s-au întors de la La Cuțite / Knives Out au inclus directorul de imagine Steve Yedlin, editorul Bob Ducsay și compozitorul Nathan Johnson.

Filmul american thriller La Cuțite 2: Misterul din Grecia / Glass Onion: A Knives Out Mystery va avea premiera mondială la cel de-al 47-lea Festival Internațional de Film de la Toronto pe 10 septembrie 2022 și este programat să fie lansat în cinematografe selectate în noiembrie 2022, înainte de lansarea în streaming pe 23 decembrie 2022 de către Netflix. În România, filmul La Cuțite 2: Misterul din Grecia va avea premiera online pe platforma Netflix România în data de 23 decembrie 2022.


Sinopsis Netflix film La Cuțite: Misterul din Grecia

Miliardarul din tehnologie Miles Brown își invită prietenii la o evadare pe insula sa privată din Grecia. Când cineva apare mort, detectivul Benoit Blanc este pus pe caz.





Distribuție Actori în filmul La Cuțite: Misterul din Grecia:

Daniel Craig, Ethan Hawke, Edward Norton, Jessica Henwick, Dave Bautista, Kate Hudson, Kathryn Hahn, Madelyn Cline, Janelle Monáe, Leslie Odom Jr.

Regizor: Rian Johnson

Scenariști: Rian Johnson

Genul filmului: Crime, Dramă, Mister, Thriller, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 10 September 2022 la Festival Internațional de Film de la Toronto, 23 Decembrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 23 Decembrie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut online filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
Glass Onion: A Knives Out Mystery titlul original, La Cuțite: Misterul din Grecia titlul în română, Knives Out 2, La Cuțite 2

Este filmul La Cuțite: Misterul din Grecia pe Netflix

Da, filmul La Cuțite: Misterul din Grecia este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online începând cu data de 26 octombrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului La Cuțite: Misterul din Grecia

Ești invitat să cauți piesele de puzzle. În continuarea filmului La Cuțite / Knives Out a lui Rian Johnson, detectivul Benoit Blanc călătorește în Grecia pentru a îndepărta straturile unui mister care implică o nouă distribuție de suspecți de toate felurile.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul La Cuțite: Misterul din Grecia (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul thriller și mister La Cuțite: Misterul din Grecia (2022) cu actorii Daniel Craig, Ethan Hawke, Edward Norton, Jessica Henwick, Dave Bautista, Kate Hudson, Kathryn Hahn și Madelyn Cline și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii