Header Ads Widget

Umbre necunoscute (Film thriller Netflix 2023) The Strays Trailer și detalii

Film dramă și thriller produs de Netflix "Umbre necunoscute" 2023 cu actorii: Ashley Madekwe, Justin Salinger și Caroline Martin. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "The Strays".


Despre filmul Umbre necunoscute

Umbre necunoscute / The Strays este un film britanic dramă și suspans din 2023 regizat de Nathaniel Martello-White care a scris și scenariul filmului. În film, viața privilegiată a unei femei de culoare începe să se destrame atunci când doi străini apar în orașul ei suburban pitoresc. În rolurile principale ale filmului joacă actorii Ashley Madekwe, Justin Salinger, Caroline Martin, Michael Warburton, Bukky Bakray, Alfredo Tavares, Samuel Paul Small, Maria Almeida, Jorden Myrie și Vanessa Bailey.


Filmul dramă șu thriller Umbre necunoscute / The Strays este produs de companiile Air Street Films și The Bureau și va fi lansat în România online și subtitrat în data de 22 februarie 2023 pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Umbre necunoscute

Viața perfectă a unei femei din clasa mijlocie superioară începe să se destrame odată cu sosirea a două figuri ciudate în orașul ei.





Distribuție Actori în filmul Umbre necunoscute:

Ashley Madekwe, Justin Salinger, Caroline Martin, Michael Warburton, Bukky Bakray, Alfredo Tavares, Samuel Paul Small, Maria Almeida, Jorden Myrie, Vanessa Bailey, George Greenland, Jordan Bailey, Izzy Billingham, Ruby Lethbridge

Regizor: Nathaniel Martello-White

Scenariști: Nathaniel Martello-White

Genul filmului: Dramă, Thriller, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 22 februarie 2023 pe Netflix

Premiera în România: 22 februarie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
The Strays titlul original, Umbre necunoscute titlul în România

Este filmul Umbre necunoscute pe Netflix

Da, filmul Umbre necunoscute este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 22 februarie 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Umbre necunoscute

Neve duce o viață idilică în suburbii cu familia ei iubitoare și lucrează la o școală privată. Dar când începe să observe un bărbat și o femeie ciudați care apar pe neașteptate în momente ciudate, începe să se îndoiască de sănătatea sa mintală. Bineînțeles, apelează la familia și prietenii ei pentru asistență, dar Neve este neputincioasă când aceștia ezită să o creadă.



Trailer subtitrat la filmul Umbre necunoscute (2023) The Strays

Trailerul subtitrat în limba română la filmul thriller Umbre necunoscute (2023) cu actorii Ashley Madekwe, Justin Salinger, Caroline Martin, Michael Warburton, Bukky Bakray, Alfredo Tavares, Samuel Paul Small, Maria Almeida și Jorden Myrie și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii