Header Ads Widget

Raven's Hollow (Film horror 2022) Trailer și detalii

Film horror și thriller "Raven's Hollow" 2022 cu actorii Melanie Zanetti, William Moseley și Callum Woodhouse. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Raven's Hollow".




Descrierea sinopsis a filmului Raven's Hollow

Toamna anului 1830. Cadetul militar din West Point Edgar Allan Poe și alți patru cadeți la un exercițiu de antrenament în statul New York dau peste un bărbat eviscerat pe un suport de lemn bizar. Cuvintele sale pe moarte îi direcționează către o comunitate uitată, despre care ei cred că păzește secrete sinistre. Vrăjit de frumoasa și misterioasă fiică a hangiului, Charlotte, și alimentat de refuzul locuitorilor orașului de a vorbi despre crimă, Poe se hotărăște să descopere adevărul. Riscându-și viața și nu numai, Poe se întâlnește în cele din urmă față în față cu creatura terifiantă care îl va bântui pentru totdeauna.

Regia
Christopher Hatton

Actori în distribuție
Melanie Zanetti, William Moseley, Callum Woodhouse, Kate Dickie, David Hayman, Kyle Rowe, Callum McGowan, Mathis Landwehr, Oberon K.A. Adjepong, Michael Guest, Juris Strenga, Elza Klavina, Toms Treinis, Marija Mara Markus, Nikijs Zilevs

Genul filmului
Horror, Thriller

Dată de lansare:
27 august 2022

Cunoscut și ca
Raven's Hollow - titlul original, Raven's Hollow - titlul în România

Trailer la filmul Raven's Hollow (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii