Header Ads Widget

Stay the Night (Film romantic 2022) Trailer și Detalii

Film dramă romantică "Stay the Night" 2022 cu actorii Andrea Bang, Joe Scarpellino și Humberly González. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Stay the Night".


Despre filmul Stay the Night

Stay the Night este un film dramă romantic canadian, regizat de Renuka Jeyapalan și lansat în 2022. Filmul o are în centru pe Grace (Andrea Bang), o femeie care decide să caute o aventură de o noapte cu un bărbat după ce a fost trecută cu vederea la o promovare la serviciu pentru că este prea rezervată; ea se întâlnește cu Carter (Joe Scarpellino), un jucător profesionist de hochei care se află și el la o răscruce de carieră, cei doi creând o legătură emoțională mai profundă decât se aștepta pe parcursul serii. Distribuția îi mai include și pe actorii Humberly González, Raymond Ablack, Graham Abbey și Raven Dauda.


Filmul este produs de companiile Low End și Relay Station și a avut premiera pe 12 martie 2022 la Festivalul de Film South by Southwest. A fost lansat limitat în cinematografele americane și pe internet în data de 7 octombrie 2022.


Sinopsis la filmul Stay the Night

O oportunitate de muncă eșuată o determină pe Grace, o necăsătorită cronică, să aibă o aventură de o noapte cu un străin. Se pare că el este un atlet profesionist din oraș, cu o problemă proprie. Poate se pot ajuta unul pe altul.





Distribuție Actori în filmul Stay the Night

Andrea Bang, Joe Scarpellino, Humberly González, Raymond Ablack, Graham Abbey, Michael Ayres, Andrew Chapman, Raven Dauda, Lisa Gilroy, Tyler Lionel Parr, Kalinka Petrie, Brent Skagford, Jhaleil Swaby

Regizor
Renuka Jeyapalan

Scenarist
Renuka Jeyapalan

Genul filmului
Dramă, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
12 martie 2022 la Festivalul de Film South by Southwest, 7 octombrie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Stay the Night titlul original, Stay the Night titlul în România

Este filmul Stay the Night pe HBO Max

Din păcate filmul Stay the Night încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Stay the Night pe Netflix?

Din păcate filmul Stay the Night încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Stay the Night

Într-o perioadă în care aplicațiile de întâlniri și legăturile ocazionale sunt „noul standard de dragoste”, Grace, rezervată și foarte singură, se simte ca o proscrisă. Dar când îl întâlnește pe Carter Stone, un atlet profesionist care are de luat propria decizie, se întreabă dacă Carter este soluția perfectă pentru problema ei. După ce prima lor încercare de a avea o aventură de o noapte eșuează, ei ajung să-și petreacă seara plimbându-se și vorbind pe străzile din Toronto, conducându-i la o legătură la care niciunul dintre ei nu se aștepta.


Trailer la filmul "Stay the Night" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii