Header Ads Widget

Furios și iute 10 (Film acțiune 2023) Fast X / Fast & Furious 10 Trailer și Detalii

Film aventuri și aventuri "Furios și iute 10" 2023 cu actorii Vin Diesel, Michelle Rodriguez și Charlize Theron. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Fast X / Fast & Furious 10".


Despre filmul Furios și iute 10

Furios și iute 10 / Fast X (cunoscut și sub numele de Fast & Furious 10) este un viitor film american de acțiune regizat de Louis Leterrier și scris de Justin Lin și Dan Mazeau. Este continuarea lui Furios și iute 9 / F9 (2021), care servește drept a zecea parte principală și al unsprezecelea lungmetraj din franciza Fast & Furious. Filmul are o distribuție de ansamblu incluzând actorii Vin Diesel, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, John Cena, Jason Momoa, Jordana Brewster, Brie Larson, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Scott Eastwood, Michael Rooker, Daniela Melchior, Alan Ritchson, Helen Mirren, Cardi B, Rita Moreno și Charlize Theron. În film, Dominic Toretto (Diesel) și echipa sa trebuie să caute ajutor în lupta lor împotriva lui Cipher (Theron), când aceasta îl recrutează pe Dante (Momoa), un nou adversar misterios.

Cu cel de-al zecelea film planificat din 2014 și un final în două părți planificat din octombrie 2020, s-a confirmat că Justin Lin va reveni la regie cu distribuția principală atașată. Titlul oficial al filmului a fost dezvăluit atunci când filmările principale au început în aprilie 2022. Justin Lin a plecat din funcția de regizor mai târziu în aceeași lună, invocând diferențe creative, deși a păstrat scrisul și producția. Louis Leterrier a fost apoi angajat ca înlocuitor o săptămână mai târziu. Compozitorul de lungă durată în franciză Brian Tyler s-a întors pentru crea coloana sonoră a filmului. Cu un buget de producție estimat la 340 de milioane de dolari, este al cincilea cel mai scump film realizat vreodată. Filmările au durat până în august, având loc la Londra, Roma, Torino, Lisabona și Los Angeles.


Filmul de acțiune Furios și iute 10 / Fast X este programat să fie lansat în Statele Unite pe 19 mai 2023, de către Universal Pictures. Continuarea sa, menită să fie ultima parte a seriei principale, este și ea în dezvoltare. În România, filmul Furios și iute 10 va fi lansat subtitrat în cinematografele românești pe 19 mai 2023.


Sinopsis la filmul Furios și iute 10

În urma evenimentelor din F9 (2021), Cipher și Dante se unesc în lupta lor împotriva lui Dominic Toretto și a echipajului său, care sunt asistați de Tess.





Distribuție Actori în filmul Furios și iute 10

Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, Rita Moreno, Helen Mirren, John Cena, Jason Statham, Alan Ritchson, Jason Momoa, Brie Larson, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Michael Rooker, Scott Eastwood, Daniela Melchior, Sung Kang, Tyrese Gibson, Cardi B, Ludacris, Amber Sienna, Luis Da Silva Jr., Miraj Grbic, Emily Buchan, Leo Abelo Perry, Isabelle Bernardo, Calvin Chen, Clément Osty, Younes Rocks, Luca De Massis, Cory McClane, Reneque Samuels, Tony Morgan, Sofia Fernlöf, Debby Ryan, Gal Gadot

Regizor
Louis Leterrier

Scenarist
Justin Lin, Dan Mazeau

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Crime, Filme 2023

Data de lansare
19 mai 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
19 mai 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Fast X titlul original, Furios și iute 10 titlul în România, Fast & Furious 10 titlul alternativ, Fast and Furious 10 titlul alternativ

Este filmul Furios și iute 10 pe Netflix?

Din păcate filmul Furios și iute 10 încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Furios și iute 10

În urma evenimentelor din F9 (2021), Cipher și Dante se unesc în lupta lor împotriva lui Dominic Toretto și a echipajului său, care sunt asistați de Tess.


Trailer subtitrat la filmul Furios și iute 10 (2023) Fat X



Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune Furios și iute 10 (2023) cu actorii Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, Rita Moreno, Helen Mirren, John Cena, Jason Statham, Alan Ritchson, Jason Momoa și Brie Larson și regizat de Louis Leterrier.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii