Header Ads Widget

Acolo unde cântă racii (Film dramă 2022) Where the Crawdads Sing Trailer și Detalii

Film dramă online "Acolo unde cântă racii" 2022 cu actorii Daisy Edgar-Jones, Harris Dickinson și David Strathairn. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Where the Crawdads Sing".


Despre filmul Acolo unde cântă racii

Where the Crawdads Sing / Acolo unde cântă racii este un film dramă american bazat pe romanul cu același nume al Deliei Owens. Filmul este regizat de Olivia Newman după un scenariu scris de Lucy Alibar. În rolurile principale îi găsim pe actorii Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt, Sterling Macer Jr. și David Strathairn.


Filmul "Acolo unde cântă racii" este produs de companiile Columbia Pictures, 3000 Pictures și Hello Sunshine, și este programat să fie lansat de InterComFilm Distribution în România pe 15 iulie 2022 și de Sony Pictures Releasing în America la aceeași dată.


Sinopsis la filmul Acolo unde cântă racii

O femeie care a crescut singură în mlaștinile din sudul îndepărtat al Americii devine suspectă de uciderea unui bărbat cu care a fost cândva implicată într-o relație.



CUMPĂRĂ BILET



Distribuție Actori în filmul Acolo unde cântă racii

Daisy Edgar-Jones, Harris Dickinson, David Strathairn, Garret Dillahunt, Taylor John Smith, Eric Ladin, Michael Hyatt, Ahna O'Reilly, Charlie Talbert, Joe Chrest, Luke David Blumm, Billy Slaughter, Jayson Warner Smith, Jojo Regina, Logan Macrae, Bill Kelly, Sterling Macer Jr., Blue Clarke, Sarah Durn, Caroline Cole, Calvin Williams, Mike Harkins, Robert Larriviere, Jerri Tubbs, Suzette Lange

Regizor
Christopher Winterbauer

Scenarist
Max Taxe

Genul filmului
Dramă, Mister, Filme 2022

Data de lansare
15 iulie 2022 în Statele Unite

Premiera în România
15 iulie 2022

Cunoscut și ca
Where the Crawdads Sing titlul original

Este filmul Acolo unde cântă racii pe HBO Max

Din păcate filmul Acolo unde cântă racii încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Acolo unde cântă racii pe Netflix?

Din păcate filmul Acolo unde cântă racii încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Acolo unde cântă racii

Kya este o tânără cu resurse care crește într-o mlaștină din Carolina de Nord. Mai târziu, ea devine suspectă în uciderea unui bărbat care a urmărit-o cândva.

Kya este abandonată de părinții ei și de frații ei mai mari la începutul anilor 1950 și învață să supraviețuiască singură. Ea este învățată să citească și să scrie de prietenul ei Tate Walker de care se îndrăgostește, dar este lăsată din nou în urmă când acesta merge la facultate.

Chase Andrews este un fundaș care o atrage pe Kya într-o întâlnire cu promisiuni de căsătorie care nu se materializează niciodată. După ce ea pune capăt relației lor, el o atacă și ea abia scapă. Apoi, în timp ce este plecată, Chase este găsit mort, iar Kya este prinsă într-un proces de crimă, dovezile împotriva ei părând foarte solide.


Trailer subtitrat în română la filmul dramă "Acolo unde cântă racii" 2022 Where the Crawdads Sing


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii