Header Ads Widget

The Harbinger (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și thriller "The Harbinger" 2022 cu actorii Irene Bedard, Madeleine McGraw și Will Klipstine. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Harbinger".


Despre filmul The Harbinger

The Harbinger este un film american de groază și suspans din 2022 regizat de Will Klipstine după un scenariu scris împreună cu Amy Mills. În film, o familie își mută fiica cu probleme într-un oraș mic și vecinii lor încep să moară în mod misterios, așa că părinții se tem că ceva rău i-a urmat. În rolurile principale îi găsim pe actorii Irene Bedard, Madeleine McGraw, Will Klipstine, Amanda MacDonald, Steve Monroe, Teal Redmann, Kate Luyben, Jeremy Gauna, Vince Duvall, Bruce Bohne și Jamie Bozian.


Filmul horror The Harbinger este produs de companiile Singing River Productions și Veteran Films și a avut premiera pe 2 Septembrie 2022 limitat în cinematografele din America și online pe internet.


Sinopsis la filmul The Harbinger

Daniel și Theresa Snyder își mută fiica tânără, Rosalie, într-un oraș ciudat din Midwest. La scurt timp după sosire, vecinii încep să moară. Oamenii o suspectează pe Rosalie și ocolesc familia Snyder. Temându-se că ceva rău i-a urmat, părinții chinuiți caută sfatul unui clar văzător nativ american care le spune că numai moartea o poate salva pe Rosalie. Când mor mai mulți oameni și un detectiv începe să cerceteze morțile misterioase, Snyders trebuie să facă tot ce este necesar pentru a-și proteja familia.





Distribuție Actori în filmul The Harbinger

Irene Bedard, Madeleine McGraw, Will Klipstine, Amanda MacDonald, Steve Monroe, Teal Redmann, Kate Luyben, Jeremy Gauna, Vince Duvall, Bruce Bohne, Jamie Bozian, Sally-Anne Hunt, Emily Fradenburgh, Rick Mora, Alex Galick, Cody Jones, Charles Hubbell, Diana Wilde, Jeromy Darling, Gwen Ruhoff, Heidi Fellner, Steven Reed C., Erick Peterson, Luke Hecimovich, Trevor Keeth, Ed Noreen, Kevin Christopher, Chris Whiting, M. Cochise Anderson, Lynnette Marie

Regizor
Will Klipstine

Scenarist
Will Klipstine, Amy Mills

Genul filmului
Horror, Mister, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
2 Septembrie 2022 limitat în cinematografele din America și online pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Harbinger titlul original, The Harbinger titlul în română, The Curse of Rosalie titlul alternativ

Este filmul The Harbinger pe HBO Max

Din păcate filmul The Harbinger încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Harbinger pe Netflix?

Din păcate filmul The Harbinger încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Harbinger

În speranța de a scăpa de trecutul lor, Daniel și Theresa Snyder își mută fiica tânără, Rosalie, într-un oraș ciudat din Midwest, dar sunt urmăriți de răul pe care au încercat să-l lase în urmă. Când localnicii încep să moară, familia Snyders se îndreaptă către un clar văzător nativ american și descoperă o legendă care ar putea deține cheia pentru salvarea familiei lor sau o cale spre un sfârșit îngrozitor pentru ei și tot ce le este drag. (Acesta nu este un film de groază pur și simplu. Acesta este un tip de groază al unei persoane care gândește. Nu un slasher, nici unul sângeros. Acesta este „Hitchcock paranormal.” Mister, Mistic, Intrigă, Supranatural, Suspans, Înfricoșător, înfiorător, distractiv. Nu vei ghici întorsăturile.


Trailer la filmul "The Harbinger" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii