Header Ads Widget

Clubul de la miezul nopții (Serial horror Netflix 2022) The Midnight Club trailer și detalii

Serial horror și mister online Netflix dramă "Clubul de la miezul nopții" 2022, cu actorii Samantha Sloyan, Zach Gilford și Igby Rigney. Trailer subtitrat, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "The Midnight Club".


Despre serialul Netflix, Clubul de la miezul nopții

Clubul de la miezul nopții / The Midnight Club este un serial de televiziune horror-mister-thriller american creat de Mike Flanagan și Leah Fong, Flanagan fiind showrunner și producător executiv împreună cu Trevor Macy. O adaptare a romanului cu același nume din 1994 al lui Christopher Pike, serialul urmărește opt pacienți din spitale care se întâlnesc în fiecare miezul nopții pentru a spune povești sinistre. În serial joacă actorii Iman Benson, Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, Aya Furukawa, Annarah Shephard, William Chris Sumpter și Sauriyan Sapkota ca pacienți titulari. Heather Langenkamp, Zach Gilford, Matt Biedel și Samantha Sloyan au roluri recurente.


Serialul de groază Clubul de la miezul nopții / The Midnight Club este programat să aibă premiera pe Netflix pe 7 octombrie 2022. În România, serialul va avea premiera tot pe data de 7 octombrie 2022 și online și subtitrat pe platforma de streaming Netflix.


Sinopsis serial Clubul de la miezul nopții

Un grup de pacienți adolescenți cu boli terminale locuiește la Brightcliffe Hospice și împreună creează clubul Midnight. Se întâlnesc în secret la miezul nopții pentru a spune povești de groază. Împreună, grupul formează un pact, conform căruia oricine moare primul va depune efortul de a contacta restul membrilor clubului Midnight de dincolo de mormânt.





Actorii principali ai serialului Clubul de la miezul nopții

Samantha Sloyan, Zach Gilford, Igby Rigney, Heather Langenkamp, Matt Biedel, Annarah Cymone, Ruth Codd, Aya Furukawa, William Chris Sumpter, Sauriyan Sapkota, Yuki Morita, Virginia Penney, Adia, Ranjit Samra, George Haralabopoulos, William B. Davis, Robert Longstreet, Emily Piggford, Crystal Balint, Larsen Thompson, Iman Benson, Shalyn Ferdinand, Parmiss Sehat, Nick Preston, Justin Derickson, Taylor Dianne Robinson, Patricia Drake, Dom Bergeron, J.J. Harris, Taya Seaton, Breanne Wilson, Aidan Wright, Kenneth Liu


CASETA TEHNICĂ:
Regizori: Axelle Carolyn, Michael Fimognari, Mike Flanagan

Creatori: Mike Flanagan, Leah Fong

Genul filmului serial: Dramă, Horror, Mister, Seriale Netflix 2022, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 10 episoade

Data de lansare serial: 7 octombrie 2022 pe Netflix

Lansare serial în România: 7 octombrie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca: The Midnight Club titlul original, Clubul de la miezul nopții titlul în română

Producători: Intrepid Pictures, Téléfilm Canada

Distribuitor în România: Netflix

Țara: America

Este serialul Clubul de la miezul nopții pe Netflix?

Da, serialul "Clubul de la miezul nopții" este disponibil pe Netflix. Serialul poate fi vizionat online subtitrat începând cu 7 octombrie 2022 aici pe Netflix România.


Descriere serial Clubul de la miezul nopții:

Un grup de șapte tineri cu boli terminale apropiate locuiesc în hospiciul Rotterdam Home condus de un medic enigmatic. Se întâlnesc la miezul nopții în fiecare seară pentru a-și spune povești înfricoșătoare. Într-o noapte fac un pact că primul care cedează bolii lor este responsabil pentru comunicarea cu ceilalți de dincolo de mormânt. După ce unul dintre ei moare, încep întâmplări bizare.


Trailer la serialul Clubul de la miezul nopții (2022) The Midnight Club

Trailerul online subtitrat în limba română la filmul serial horror Clubul de la miezul nopții (2022), produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii