Header Ads Widget

Respect the Jux (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film acțiune și crime online "Respect the Jux" 2022 cu actorii Tony Sirico, Robert Costanzo și Ari'el Stachel. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Respect the Jux".


Despre filmul Respect the Jux

Respect the Jux este un film de acțiune, crime și thriller american regizat de G.H. Goba după un scenariu scris de el însuși. În film, un tânăr se îndreaptă către o viață criminală când se mută în Statele Unite în căutarea visului american și formează o bandă de tâlhari pentru a-l obține.. În rolurile principale îi găsim pe actorii Tony Sirico, Robert Costanzo, Ari'el Stachel, Ciera Payton, Tobias Truvillion, Jennifer Simard, Luis Da Silva Jr., Tony Crane, Roy Nowlin și Julia Collier.


Filmul american de acțiune și crime "Respect the Jux" este produs de companiile BMJ Studios și Keeplock Entertainment, și va fi lansat limitat în cinematografele americane și pe pe internet de Samuel Goldwyn Films pe data de 6 iunie 2022.


Sinopsis la filmul Respect the Jux

În Jamaica, un băiat își promite viața în fața „Ordinului”, o bandă interlopă a crimei organizate. Înpărțit între acea alianță și speranțele mamei sale pentru o viață mai bună în America, el își propune să se ridice la înălțimea aspirațiilor ei atunci când ea îi cere lui și sorei sale să vină la ea. Dar când luptele unei noi vieți în străinătate amenință să ia viața mamei sale și să-l limiteze la sărăcie, el dă naștere „Ordinului” în încercarea de a o proteja și de a revendica visul american.





Distribuție Actori în filmul Respect the Jux

Tony Sirico, Robert Costanzo, Ari'el Stachel, Ciera Payton, Tobias Truvillion, Jennifer Simard, Luis Da Silva Jr., Tony Crane, Roy Nowlin, Julia Collier, Ed Lover, Patrick M. Walsh, Cindy Valentine Leone, Raymond T. Williams, Jaime Lincoln Smith, Kerry McGann, Cory Fernandez, Elan Even, Toni Ann De Noble, Sal Rendino, Tamara Fay, John Quilty, Shayne Powell, Lisa Ferreira, Maria Loraine, Kathleen Kwan

Regizor
G.H. Goba

Scenarist
G.H. Goba

Genul filmului
Acțiune, Crime, Dramă, Filme 2022

Data de lansare
6 Mai 2022 limitat în cinematografele americane și pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Respect the Jux titlul original, Jux titlu alternativ

Este filmul Respect the Jux pe HBO Max

Din păcate filmul Respect the Jux încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Respect the Jux pe Netflix?

Din păcate filmul Respect the Jux încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Respect the Jux

Cat a fost lăsat în Jamaica de mama sa la frageda vârstă de unsprezece ani în căutarea unei vieți mai bune. După șase ani, ea a reușit să trimită după el și sora lui. În cei șase ani de absență, Cat devine membru al „Ordinului”, o bandă locală. Trăind cu mama sa într-un mic apartament din ghetourile din Brooklyn, NY, avea să devină obsedat să-și obțină partea lui de vis american. El se trezește lucrând într-un supermarket pentru salariul minim, locuind cu mama sa, după ani de greutăți. Cat a format „Ordinul” pe baza bandei din care a aparținut cândva în Jamaica pentru a încerca să devină bogat. În timpul unui jaf care a mers prost, unul dintre ei împușcă accidental fiica primarului orașului New York. Cat fuge la Miami și apoi cheamă membrii „Ordinului”. O afacere uriașă duce la un schimb de focuri între membrii Ordinului și polițiști și doar un bărbat scapă.


Trailer la filmul "Respect the Jux" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii