Header Ads Widget

Pistol (Serial biografic 2022) trailer și detalii

Serial biografic și muzical online "Pistol" 2022, cu actorii Maisie Williams, Dylan Llewellyn și Louis Partridge. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Pistol".


Despre serialul Pistol

Pistol este un serial dramă biografică creat de Craig Pearce pentru FX. Serialul a fost anunțat în ianuarie 2021 și va fi regizat de Danny Boyle. Serialul în șase părți îl urmărește pe chitaristul trupei Sex Pistols Steve Jones și ascensiunea trupei la faimă și notorietate. Serialul îi are în rolurile principale pe actorii Maisie Williams, Dylan Llewellyn, Louis Partridge, Emma Appleton, Anson Boon, Toby Wallace, Sydney Chandler, Iris Law, Jay Simpson și Beth Dillon.


Serialul biografic "Pistol" este produs de companiile FX Productions și wiip studios, și se așteaptă să aibă premiera pe platformele de internet FX și Hulu pe data de 31 mai 2022.


Sinopsis la serialul Pistol

Serialul este bazat pe memoriile lui Steve Jones, legendarul chitarist de la Sex Pistols care a contribuit la inaugurarea unei revoluții punk în Marea Britanie.





Actorii principali în distribuția serialului Pistol

Maisie Williams, Dylan Llewellyn, Louis Partridge, Emma Appleton, Anson Boon, Toby Wallace, Sydney Chandler, Iris Law, Jay Simpson, Beth Dillon, Christian Lees, Zachary Goldman, Razan Nassar, Toby Woolf, Jacob Slater, Ben Sardeson, Lorne MacFadyen, Rory Alexander, Tony Hirst, Dorothy Atkinson, Alexander Arnold, Catriona Chandler, Dusty Cash, Aaron Spratt, Neil Madsen

Regizori: Danny Boyle

Creatori: Craig Pearce

Genul filmului serial: Biografic, Dramă, Muzical, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: 31 Mai 2022 pe platformele FX și Hulu

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: Pistol titlul original

Producători: FX Productions, wiip studios

Distribuitor: FX Network, Disney+, Hulu

Țara: America

Este serialul Pistol pe HBO Max

Din păcate serialul Pistol încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul Pistol pe Netflix

Din păcate serialul Pistol încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Pistol

Bazat pe memoriile lui Steve Jones „Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol”, serialul limitat „Pistol” este povestea unei trupe de copii zgomotoși, din clasa muncitoare, fără „viitor”, care au zguduit instituția plictisitoare și coruptă până în miezul său, a amenințat să doboare guvernul și a schimbat muzica și cultura pentru totdeauna. Furtuna furioasă din centrul acestei revoluții este trupa Sex Pistols -- iar în centrul acestei serii se află membrul fondator și chitaristul Sex Pistols, Steve Jones. Călătoria hilară, emoționantă și uneori sfâșietoare a lui Jones ghidează telespectatorii printr-o poveste caleidoscopică a trei dintre cei mai epici, haotici și împrăștiați tineri din istoria muzicii.



Trailerul filmului serial "Pistol" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii