Header Ads Widget

Orașul ne aparține (Serial dramă 2022) We Own This City trailer și detalii

Serial de comedie online "Orașul ne aparține" 2022, cu actorii Michelle de Swarte, Amira Ghazalla și Amber Grappy. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "We Own This City".


Despre serialul Orașul ne aparține

Orașul ne aparține (original We Own This City) este un serial de crime și dramă american bazat pe cartea de non-ficțiune cu același nume a reporterului Baltimore Sun, Justin Fenton. Miniseria a fost dezvoltată și scrisă de George Pelecanos și David Simon pentru serviciul de streaming HBO Max. Serialul este regizat de Reinaldo Marcus Green și îi are în rolurile principale pe actorii Jon Bernthal, Wunmi Mosaku, Jamie Hector, Josh Charles, McKinley Belcher III, Darrell Britt-Gibson, Rob Brown și David Corenswet.


Serialul dramă american format din șase episoade este produs de companiile Crime Story Media și Home Box Office și a avut premiera în România pe HBO și pe platforma de streaming HBO Max pe 25 aprilie 2022.


Sinopsis la serialul Orașul ne aparține

Miniseria detaliază ascensiunea și căderea Grupului de lucru pentru urmărirea armelor din cadrul Departamentului de Poliție din Baltimore și corupția din jurul acestuia.





Actorii principali în distribuția serialului Orașul ne aparține

Jon Bernthal, Wunmi Mosaku, Jamie Hector, Josh Charles, McKinley Belcher III, Darrell Britt-Gibson, Rob Brown, David Corenswet, Dagmara Domińczyk, Don Harvey, Larry Mitchell, Ian Duff, Delaney Williams, Lucas Van Engen, Treat Williams, Gabrielle Carteris, Tray Chaney, Domenick Lombardozzi, Thaddeus Street, Jermaine Crawford, Nathan E. Corbett, Chris Clanton, Christopher R. Anderson

Regizori: Reinaldo Marcus Green

Creatori: George Pelecanos, David Simon

Genul filmului serial: Crime, Dramă, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: 25 Aprilie 2022 pe HBO Max

Lansare serial în România: 25 Aprilie 2022 pe HBO Max

Cunoscut și ca: We Own This City titlul original, Orașul ne aparține titlul românesc

Producători: Home Box Office (HBO), Crime Story Media

Distribuitor: HBO Max

Țara: America

Este serialul Orașul ne aparține pe HBO Max

Da, serialul Orașul ne aparține este disponibil pe HBO Max și îl puteți urmări începând din data de 25 aprilie 2022 pe HBO Max România.


Este serialul Orașul ne aparține pe Netflix

Din păcate serialul Orașul ne aparține încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Orașul ne aparține

Serialul "Orașul ne aparține" are loc în Baltimore în anul 2015. Revoltele izbucnesc în oraș în timp ce cetățenii cer dreptate pentru Freddie Gray, un bărbat de culoare în vârstă de 25 de ani, care a murit în circumstanțe suspecte în timp ce se afla în custodia poliției. Drogurile și crimele violente sunt în creștere, iar orașul atinge cel mai mare număr de crime din ultimele două decenii: 342 de omucideri într-un singur an, într-un oraș de doar 600.000 de oameni. În fața presiunii din partea primăriei - precum și a unei investigații federale a departamentului cu privire la moartea lui Gray - comandanții poliției din Baltimore se îndreaptă către un erou de bază, sergentul Wayne Jenkins, și unitatea sa de elită în civil, Gun Trace Task Force, pentru a ajuta la scoaterea armelor și drogurilor de pe stradă. Cu toate acestea, în spatele acestor noi eforturi, în cadrul departamentului de poliție se desfășura o conspirație criminală de o amploare fără precedent. Încredințat să rezolve criza de droguri și arme din oraș, Jenkins a ales să o exploateze în schimb.



Trailerul filmului serial dramă "Orașul ne aparține" 2022 We Own This City


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii