Header Ads Widget

La Mititica (Serial comedie Netflix 2022) Hard Cell trailer și detalii

Serial Netflix de comedie britanic "La Mititica" 2022, cu actorii Catherine Tate, Lisa Davina Phillip și Melissa James. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Hard Cell".


Despre serialul Netflix, La Mititica

La Mititica (original în engleză Hard Cell) este un serial de televiziune britanic de comedie, dezvoltat de Catherine Tate, care interpretează și cinci dintre personajele principale. Primul sezon este format din șase episoade și a fost regizat de James Kayler și Catherine Tate după un scenariu de Alex Carter și Niky Wardley. În rol principal o găsim pe actrița Catherine Tate, alături de actori precum Lisa Davina Phillip, Melissa James, Suzie Chard, Stacey Guthrie, Lorna Brown, Caroline Harding, Jola Olajide și Dystin Johnson.


Serialul britanic de comedie "La Mititica" a fost produs de companiile Leopard Pictures și Netflix, și a avut premiera în România pe Netflix în data de 12 aprilie 2022.


Sinopsis serial La Mititica

O echipă de documentare îi urmărește pe deținuții și personalul HMP Woldsley, în timp ce Catherine Tate înfățișează mai multe personaje pentru a surprinde sistemul penal cu cel mai bun și brutal umor.





Actorii principali ai serialului La Mititica

Catherine Tate, Lisa Davina Phillip, Melissa James, Suzie Chard, Stacey Guthrie, Lorna Brown, Caroline Harding, Jola Olajide, Dystin Johnson, Christian Brassington, Niky Wardley, Cheryl Fergison, Bruce Alexander, Peter Singh, Catherine Morris, Irene Alano-Rhodes, Edie Newman, Donna Preston, Rae Cooksey, Marina Hayter, Jane Mosse, Abdul Salis, Duncan Wisbey, Elisabeth Wilson, Andy Wood, Daniel Hawksford, Jumoké Fashola, Rachael Hilton, Tonya Smith, Alys Head Jones, Mabli Wyn Jones


CASETA TEHNICĂ:
Regizori: Catherine Tate, James Kayler

Creatori: Catherine Tate

Genul filmului serial: Comedie, Seriale Netflix 2022, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: 12 Aprilie 2022 pe Netflix

Lansare serial în România: 12 Aprilie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca: Hard Cell titlul original, La Mititica titlu în română

Producători: Leopard Pictures și Netflix

Distribuitor în România: Netflix

Țara: Marea Britanie

Este serialul La Mititica pe Netflix?

Da, serialul "La Mititica" este disponibil pe Netflix. Serialul poate fi vizionat începând cu 12 aprilie 2022 aici pe Netflix.


Descriere serial La Mititica:

La Mititica este o comedie în stil documentar care are loc în închisoarea fictivă pentru femei, HMP Woldsley. Scriitoarea și creatoarea Catherine Tate joacă mai multe personaje de la Laura Willis, guvernatorul care crede că creativitatea duce la reabilitare, până la Big Viv, psihopata închisă pe viață. Amplasat pe o perioadă de 6 săptămâni în care deținuții repetă un musical regizat de fosta vedetă Cheryl Fergison. Repetițiile adună o colecție ciudată de femei pe măsură ce își găsesc vocea, le crește încrederea și își întăresc prieteniile. Amuzant, dar surprinzător de emoționant, La Mititica se apropie de adevărul comic al vieții din închisoare.


Trailer la serialul La Mititica

Trailerul subtitrat în limba română la filmul serial de comedie La Mititica (2022) Hard Cell, produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii