Header Ads Widget

Confession (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film de acțiune și thriller online "Confession" 2022 cu actorii Stephen Moyer, Colm Meaney și Clare-Hope Ashitey. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Confession".


Despre filmul Confession

Confession este un film de acțiune și thriller britani regizat și scris de David Beton. În film, îl găsim pe Preotul Peter care tocmai închide biserica când un bărbat dă buzna înăuntru, strângându-se de stomac în timp ce sângele curge dintr-o rană împușcată. Cu pistolul la cap, părintele Peter este nevoit să asculte mărturisirea muribundului, care aduce în discuție un trecut pe care l-a uitat. În rolurile principale îi găsim pe actorii Stephen Moyer, Colm Meaney, Clare-Hope Ashitey, Kris Johnson și Sadie Jean Shirley.


Filmul britanic de acțiune "Confession" este produs de compania Picture Perfect și a avut premiera în America pe data 4 Ianuarie pe platforma Vudufans.


Sinopsis la filmul Confession

O biserică, un preot, un rănit și arma lui încărcată. Un thriller intens jucat în timp real într-o noapte în care trebuie să aibă loc o mărturisire răzbunătoare.





Distribuție Actori în filmul Confession

Stephen Moyer, Colm Meaney, Clare-Hope Ashitey, Kris Johnson, Sadie Jean Shirley

Regizor
David Beton

Scenarist
David Beton

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
4 Ianuarie 2022 pe internet pe platforma Vudufans

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Confession titlul original

Este filmul Confession pe HBO Max

Din păcate filmul Confession încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Confession pe Netflix?

Din păcate filmul Confession încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Confession

Părintele Peter își încheie îndatoririle pentru seară. Aceasta este întreruptă de o bătaie în uşă. Victor, înarmat cu o armă și sângerând, intră. Primul lucru pe care Victor vrea să-l știe este câte ieșiri are biserica. Părintele Peter și Victor încep să vorbească și în cele din urmă încep să găsească un teren comun, poate mai mult decât ar dori să admită.


Trailer la filmul "Confession" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii