Header Ads Widget

Cineva, undeva (Serial comedie dramă 2022) Somebody Somewhere trailer și detalii

Serial de comedie și dramă online "Cineva, undeva" 2022, cu actorii Bridget Everett, Jeff Hiller și Danny McCarthy. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Somebody Somewhere".


Despre serialul Cineva, undeva

Cineva, undeva (original Somebody Somewhere) este un serial american de comedie-dramă cu Bridget Everett, Jeff Hiller, Mary Catherine Garrison, Danny McCarthy, Mike Hagerty, Murray Hill și Heidi Johanningmeier în rolurile principale și creat de Hannah Bos și Paul Thureen. Serialul este regizat de Robert Cohen și Jay Duplass.


Serialul american de comedie "Cineva, undeva" este produs de companiile Duplass Brothers Productions și The Mighty Mint, și a avut premiera pe HBO pe 16 ianuarie 2022. În februarie 2022, serialul a fost reînnoit pentru un al doilea sezon.


Sinopsis la serialul Cineva, undeva

Amplasat în Manhattan, Kansas, serialul o urmărește pe Sam în timp ce se confruntă cu o criză de vârstă mijlocie după moartea surorii ei.





Actorii principali în distribuția serialului Cineva, undeva

Bridget Everett, Jeff Hiller, Mary Catherine Garrison, Danny McCarthy, Mike Hagerty, Murray Hill, Heidi Johanningmeier, Jane Brody, Jon Hudson Odom, Josh Bywater, Kailey Albus, Mercedes White, Annie Munch, Brian King, Ava Morse, Tyla Abercrumbie, Tim Mason, Lucinda Johnston, Jimmy Chung, Leigh Foster, Peter DeFaria, Rammel Chan, Amro Salama, George Elrod, Atra Asdou

Regizori: Robert Cohen, Jay Duplass

Creatori: Hannah Bos, Paul Thureen

Genul filmului serial: Comedie, Dramă, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 7 episoade

Data de lansare serial: 16 Ianuare 2022 la televiziunea HBO și pe platforma HBO Max

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: Somebody Somewhere titlul original, Cineva, undeva titlul în română

Producători: Duplass Brothers Productions, The Mighty Mint

Distribuitor: HBO, HBO Max

Țara: America

Este serialul Cineva, undeva pe HBO Max

Da, serialul Cineva, undeva este disponibil pe HBO Max și îl puteți vedea aici pe HBO Max România..


Este serialul Cineva, undeva pe Netflix

Din păcate serialul Cineva, undeva încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Cineva, undeva

Serialul o urmărește pe Sam (interpretată de Bridget Everett), o adevărată femeie din Kansan la suprafață, dar, sub toate acestea, se străduiește să se potrivească modelului orașului natal. Confruntându-se cu pierderea și acceptarea morții surorii ei, cântatul este harul salvator al lui Sam și o conduce într-o călătorie pentru a se descoperi pe ea însăși și o comunitate de străini în care nu se potrivește, dar nu renunță, arătând că a-ți găsi oamenii potriviți și a-ți găsi vocea este posibil. Oriunde. Undeva.



Trailerul filmului serial "Cineva, undeva" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii