Header Ads Widget

ROOM 203 (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror online "ROOM 203" 2022 cu actorii Francesca Xuereb, Viktoria Vinyarska și Eric Wiegand. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "ROOM 203".


Despre filmul ROOM 203

ROOM 203 este un film de groază american filmat din 2022, regizat de Ben Jagger și scris împreună cu John Poliquin și Nick Richey după un roman de Nanami Kamon. În film, doi prieteni buni Kim și Izzy se mută într-un apartament întunecat și misterios cunoscut sub numele de Room 203. Filmul îi are în distribuție pe actorii Francesca Xuereb, Viktoria Vinyarska, Eric Wiegand, Scott Gremillion, Rick LaCour, Sam A Coleman, Christine Chen, Bria Fleming și Cameron Inman.


Filmul horror american "ROOM 203" este produs de compania Ammo Entertainment și este programat să fie lansat în cinematografele americane pe 15 Aprilie 2022 de către Vertical Entertainment.


Sinopsis la filmul ROOM 203

Doi cei mai buni prieteni și colegi de cameră sunt îngroziți de spiritele răzbunătoare care locuiesc în apartamentul lor. Bazat pe romanul publicat de Kobunsha și scris de Nanami Kamon.





Distribuție Actori în filmul ROOM 203

Francesca Xuereb, Viktoria Vinyarska, Eric Wiegand, Scott Gremillion, Rick LaCour, Sam A Coleman, Christine Chen, Bria Fleming, Cameron Inman, Thomas Johnston, Jeroen Frank Kales, Patrick Kirton, Susan Kirton, Timothy McKinney, Quinn Nehr, Terry J. Nelson, Hannah May Roark, Reece Roark, Clement Saoudi

Ben Jagger
Chloe Okuno

Scenarist
Ben Jagger, John Poliquin, Nick Richey

Genul filmului
Horror, Filme 2022

Data de lansare
15 Aprilie 2022 în cinematografele din Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
ROOM 203 titlul original, Camera 203 - posibil titlu al filmului tradus în română

Este filmul ROOM 203 pe HBO Max

Din păcate filmul ROOM 203 încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul ROOM 203 pe Netflix?

Din păcate filmul ROOM 203 încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului ROOM 203

Când cei mai buni prieteni Kim și Izzy se mută într-un apartament întunecat și misterios cunoscut sub numele de Camera 203, ei devin convinși că noua lor casă este bântuită de spirite rele. În timp ce investighează istoria chinuitătă, ei dezgroapă un trecut terifiant de dispariții, ritualuri demonice și posesiuni care a afectat fiecare fost chiriaș al Camerei 203.


Trailer la filmul "ROOM 203" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii