Header Ads Widget

Immanence (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și thriller online "Immanence" 2022 cu actorii Michael Beach, Summer Bellessa și Anthony Ruivivar. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Immanence".


Despre filmul Immanence

Immanence este un film american de groază și thriller din 2022 regizat de Kerry Bellessa și scris de Joshua Oram și Kerry Bellessa. În film o echipă de astronomi descoperă niște semnale care îi fac să creadă că tocmai au primit semnale de la o viață extraterestră. În rolurile principale îi găsim pe actorii Michael Beach, Summer Bellessa, Anthony Ruivivar, Eugene Byrd, Summer Bellessa, Kasia Pilewicz, Asenneth del Toro și Myra Turley.


Filmul american Immanence este produs de companiile Bluefields Entertainment și Buffalo 8 Productions, și fost lansat în America pe 4 Februarie 2022 pe internet de către Buffalo 8 Productions.


Sinopsis la filmul Immanence

Radioastronomii descoperă un semnal misterios în marea adâncă care ar putea fi contactul cu extratereștrii. După ce mai multe manifestări terifiante le amenință convingerile, echipa trebuie să lupte pentru a supraviețui răului suprem.





Distribuție Actori în filmul Immanence

Michael Beach, Summer Bellessa, Anthony Ruivivar, Eugene Byrd, Summer Bellessa, Kasia Pilewicz, Asenneth del Toro, Myra Turley, Bechir Sylvain, Chris Devlin, Shein Mompremier, Steve Apostolina, Bridget Hoffman

Regizor
Kerry Bellessa

Scenarist
Joshua Oram, Kerry Bellessa

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
4 Februarie 2022 pe internet în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Immanence titlul original

Este filmul Immanence pe HBO Max

Din păcate filmul Immanence încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Immanence pe Netflix?

Din păcate filmul Immanence încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Immanence

O echipă de radioastronomi caută dovezi ale existenței vieții în afara Pământului. Oportunitatea lor vine atunci când echipa primește o serie de semnale misterioase care îi îndreaptă către o coordonată în mijlocul oceanului, imediat după ce un meteor se prăbușește în Triunghiul Bermudelor. Aceste semnale îi fac să se urce la bordul unei ambarcațiuni cu căpitanul Jonah, un bărbat misterios care este devotat credinței sale creștine. Cu toate acestea, odată ce echipa ajunge la punctul de impact, ei încep să experimenteze halucinații care estompează liniile dintre știință și credință. O parte din echipaj crede că au găsit viață extraterestră, în timp ce Jonah vede evenimentele ciudate ca o dovadă a existenței Diavolului.


Trailer la filmul "Immanence" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii