Header Ads Widget

Children of Sin (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror online "Children of Sin" 2022 cu actorii Meredith Mohler, Lewis Hines și Jo-Ann Robinson. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Children of Sin".


Despre filmul Children of Sin

Children of Sin este un film de groază american din 2022, regizat și scris de Christopher Wesley Moore. În film, o tânără însărcinată și fratele ei homosexual sunt trimiși de tatăl lor vitreg la un lăcaș religios pentru a-și corecta păcatele. Dar lăcașul nu este ce pare a fi. În rolurile principale îi găsim pe actorii Meredith Mohler, Lewis Hines, Jo-Ann Robinson, Keni Bounds, Jeff Buchwald, Christopher Wesley Moore, Cami Roebuck și Faith Stanley.


Filmul american "Children of Sin" este produs de compania CWM Entertainment și va avea premiera pe 22 Aprilie 2022 pe internet, pe Amazon VOD.


Sinopsis la filmul Children of Sin

După ce au fost trimiși la un lăcaș religios sinistru de către tatăl lor vitreg, doi frați se luptă să evadeze pentru a-și salva mama din calea răului.





Distribuție Actori în filmul Children of Sin

Meredith Mohler, Lewis Hines, Jo-Ann Robinson, Keni Bounds, Jeff Buchwald, Christopher Wesley Moore, Cami Roebuck, Faith Stanley, David E. McMahon, Caitlyn Driscoll, Grant Wixson Nguyen, Ana-Claire Henley, Jeff Buchwald, River Fallon, Jacob Thomas, Blake Wing, Will Lovorn, George Mayronne

Regizor
Christopher Wesley Moore

Scenarist
Christopher Wesley Moore

Genul filmului
Horror, Filme 2022

Data de lansare
22 Aprilie 2022 pe Amazon VOD

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Children of Sin titlul original

Este filmul Children of Sin pe HBO Max

Din păcate filmul Children of Sin încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Children of Sin pe Netflix?

Din păcate filmul Children of Sin încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Children of Sin

Când tatăl vitreg abuziv al Emmei află că este însărcinată și fratele ei, Jackson, este gay, el îi trimite la Abraham House, un refugiu religios pentru tinerii adulți, pentru a-și corecta căile păcătoase. În curând, încep să bănuiască că Abraham House are un mod mai sinistru de a-și curăța sufletele decât și-ar fi putut imagina vreodată. Abraham House are un motto - dacă nu părăsești o altă persoană, nu vei pleca deloc.


Trailer la filmul "The Hyperions / Children of Sin" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii