Header Ads Widget

Sex Appeal (Film 2022) Trailer și Detalii

Film comedie romantică "Sex Appeal" 2022 cu actorii Mika Abdalla, Jake Short și Paris Jackson. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "Sex Appeal".


Pe scurt despre filmul Sex Appeal

Avery, o adolescentă cu tendință spre perfecționism, îl angajează pe prietenul ei Larson să o ajute să se pregătească pentru prima întâlnire cu iubitul ei de la distanță.





Distribuție Actori

Mika Abdalla, Jake Short, Paris Jackson, Paisley Herrera, Artemis Pebdani, Margaret Cho, Skai Jackson, Fortune Feimster, Hayden Szeto, Rebecca Henderson, Daniela Nieves, Tate Hanyok, Alex D. Jennings, Mason Versaw, Belissa Escobedo, Joshua Colley, Ben Wang, Maddie Roth, Victoria Martzloff

Regizor
Talia Osteen

Scenarist
Tate Hanyok

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
Filmul este programat să fie lansat pe 14 Ianuarie 2022 pe internet - Hulu

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Filmul nu are un titlu alternativ

Este filmul Sex Appeal pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Sex Appeal

Avery Hansen-White nu face lucruri la care nu este excelentă. Așa că, atunci când iubitul ei la distanță sugerează că vrea să ducă relația lor la următorul nivel, ea își propune să-și stăpânească sexualitatea, angajându-l pe cel mai vechi prieten al ei, Larson, ca subiect de testare. În această comedie hilară pentru adolescenți, studiul lui Avery duce la realizarea că sexul și dragostea înseamnă mai mult decât mecanică. Relațiile necesită atât cap, cât și inimă.


Trailer la filmul comedie de dragoste "Sex Appeal" - 2022



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii