Header Ads Widget

Astrid and Lilly Save the World (Serial Syfy 2022) trailer și detalii

Serial de comedie sf "Astrid and Lilly Save the World" 2022, cu actorii Jana Morrison, Samantha Aucoin și Julia Doyle. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Astrid și Lilly Salvează Lumea".


Despre serialul Astrid and Lilly Save the World

Astrid and Lilly Save the World este un serial de televiziune american de aventuri și comedie produs de Blue Ice Pictures și distribuit de canalul de televiziune Syfy. Dezvoltat de Noelle Stehman și Betsy Van Stone pentru televiziunea Syfy, serialul le are în rolurile principale pe actrițele Jana Morrison și Samantha Aucoin, alături de actori precum Julia Doyle, Olivier Renaud, Geri Hall, Noah Perchard și Spencer Macpherson.


Serialul Astrid and Lilly Save the World (în română probabil va fi tradus Astrid și Lilly Salvează Lumea) are 10 episoade și va avea premiera pe 26 Ianuarie 2022 în America pe canalul de televiziune Syfy.


Sinopsis la serialul Astrid and Lilly Save the World

Alăturați-vă eroinelor noastre neașteptate care sunt și cele mai bune prietene, Astrid și Lilly, în timp ce se luptă cu monștri dintr-o dimensiune alternativă și cu stresul liceului.




Actorii principali în distribuția serialului Astrid and Lilly Save the World

Jana Morrison, Samantha Aucoin, Julia Doyle, Olivier Renaud, Geri Hall, Noah Perchard, Spencer Macpherson, Christina Orjalo, Kolton Stewart, Megan Hutchings, Michael McCreary, James Hawksley, Yan Joseph, Kyle Guerrero, Michael Worthman, Heather Phillipps

Regizori: Jordan Canning, Jill Carter, Audrey Cummings, Danishka Esterhazy, J Stevens

Creatori: Noelle Stehman, Betsy Van Stone

Genul filmului serial: Aventuri, Comedie, Dramă, SF, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 10 episoade

Data de lansare serial: 26 Ianuarie 2022 în America

Lansare serial în România: Nu sunt informații despre lansarea serialului în România

Cunoscut și ca: Astrid și Lilly Salvează Lumea

Producători: Blue Ice Pictures

Distribuitor: Syfy

Țara: SUA

Este serialul Astrid and Lilly Save the World pe Netflix

Din păcate serialul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Astrid and Lilly Save the World

Liceul este destul de greu când ești diferit, dar când prietenele proscrise Astrid și Lilly deschid accidental un portal către o dimensiune terifiant de ciudată a unor monștri, totul devine mult mai complicat. Depinde de ei să învingă creaturile înfiorătoare și să salveze lumea, devenind eroinele super tari care trebuiau să fie. Adică dacă pot supraviețui ororilor din liceu.



Trailerul filmului serial Astrid and Lilly Save the World 2022 Astrid și Lilly Salvează Lumea


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii