Header Ads Widget

Arhiva 81 - Archive 81 (Serial Netflix 2022) trailer și detalii

Serial Netflix de groază și mister "Arhiva 81" 2022, cu actorii Mamoudou Athie, Dina Shihabi și Martin Donovan - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Archive 81".

Pe scurt despre serialul Netflix, Arhiva 81: Arhiva 81 este un serial de televiziune horror american pentru platforma Netflix, creat de Rebecca Sonnenshine, scris de Paul Harris Boardman și produs executiv de Sonnenshine, Boardman și James Wan. Serialul este inspirat de podcastul cu același nume. În film îi avem pe actorii Mamoudou Athie și Dina Shihabi în roluri principale. Serialul Arhiva 81 este programat să fie lansat pe 14 ianuarie 2022 pe Netflix.

Sinopsis: Un arhivist angajat pentru a restaura o colecție de casete se trezește reconstruind munca unei regizoare și investigația ei asupra unui cult periculos.



Actorii principali ai serialului Arhiva 81:
Mamoudou Athie, Dina Shihabi, Martin Donovan, Matt McGorry, Julia Chan, Evan Jonigkeit, Ariana Neal, Daniel Johnson, Kate Eastman, Kristin Griffith, Johnna Leary, Charlie Hudson, Eden Marryshow, Jaxon Rose Moore, Trayce Malachi, Sol Miranda, Shay Guthrie, Africa Miranda, Martin Sola

Regizori: Rebecca Thomas, Haifaa Al-Mansour, Justin Benson, Aaron Moorhead

Creatori: Rebecca Sonnenshine

Genul filmului serial: Dramă, Horror, Mister, Seriale Netflix 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 14 Ianuarie 2022 pe Netflix

Lansare serial în România: 14 Ianuarie 2022 pe Netflix

Unde poate fi văzut serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca:

Producători: Atomic Monster

Distribuitor în România: Netflix

Țara: SUA

Descriere serial Archive 81: Când arhivistul Dan Turner își ia o slujbă misterioasă, restaurând o colecție de casete video deteriorate din 1994, el se trezește reconstruind munca regizoarei de documentare Melody Pendras și investigația ei asupra unui cult periculos. Pe măsură ce Dan este atras de povestea lui Melody, el devine convins că o poate salva de finalul terifiant pe care l-a întâlnit acum 25 de ani.

Trailer subtitrat în română la filmul serial horror Arhiva 81 (2022) Archive 81 produs de Netflix

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii