Header Ads Widget

Naomi (Serial DC CW 2022) trailer și detalii

Serial de acțiune DC "Naomi" 2022, cu actorii Kaci Walfall, Mary-Charles Jones și Cranston Johnson. - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Naomi".

Despre serialul Naomi: Naomi este un serial de televiziune dramă american cu super eroi, creat de Ava DuVernay, care se bazează pe seria de benzi desenate cu același nume, co-scrisă de Brian Michael Bendis și David F. Walker și ilustrată de Jamal Campbell. Serialul DC Naomi are premiera marți, 11 ianuarie 2022 pe postul de televiziune The CW și pe 8 martie 2022 în România pe platforma HBO Max.

Sinopsis: Bazat pe apreciata serie de benzi desenate scrisă de Brian Michael Bendis, David F. Walker și Jamal Campbell, serialul Naomi urmărește călătoria unei adolescente cool, încrezătoare și iubitoare de benzi desenate, în timp ce își urmărește destinul ascuns.



Actorii principali ai serialului Naomi:
Kaci Walfall, Mary-Charles Jones, Cranston Johnson, Alexander Wraith, Daniel Puig, Aidan Gemme, Will Meyers, Camila Moreno, Mouzam Makkar, Barry Watson, Stephanie March

Regizori: DeMane Davis, Amanda Marsalis, Neema Barnette

Creatori: Ava DuVernay

Genul filmului serial: Acțiune, Aventuri, Dramă, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 13 episoade

Număr de sezoane: 1

Data de lansare serial: 11 Ianuarie 2022 pe CW

Lansare serial în România: 8 Martie 2022 pe HBO Max

Cunoscut și ca:

Producători: ARRAY Filmworks, Warner Bros. Television

Distribuitor: The CW Network

Țara: SUA

Descriere serial Naomi: La scurt timp după ce o întâlnim pe Naomi, viața ei se schimbă pentru totdeauna când un incident misterios care îl implică pe Omul de Oțel Superman zguduie micul ei oraș natal din nord-vestul Pacificului. În consecință, Naomi face o descoperire șocantă că are abilități speciale și că este posibil să nu fie de pe Pământ. Chiar dacă va avea aventuri cu prietenii ei - inclusiv cea mai bună prietenă Annabelle (Mary-Charles Jones), vânzătoarea Lourdes (Camila Moreno) de la magazinul de benzi desenate și fostul ei iubit Nathan (Daniel Puig) - nu vă așteptați ca ea să înceapă imediat să se lupte cu criminalitatea. Serial Naomi va descrie fiecare pas din povestea de origine a super eroinei.

Este serialul Naomi pe HBO Max

Da, serialul NAOMI este pe platforma de streaming HBO Max și îl puteți vedea începând cu data de 8 Martie 2022 aici pe HBO Max.


Este serialul NAOMI pe Netflix

Din păcate serialul NAOMI încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.



Trailerul filmului serial "Naomi" (2022) cu un mesaj de ]nceput din partea actriței Kaci Walfall care joacă rolul principal Naomi

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii