Header Ads Widget

Friday the 13th (Trailer Film 2009) Vineri 13

Trailer oficial la filmul horror thriller "Friday the 13th" 2009 cu actorii: Julianna Guill, America Olivo și Amanda Righetti. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Vineri 13".


Bine ați venit înapoi în Crystal Lake într-o reînchipuire îngrozitoare a filmului de groază clasic Vineri 13. În căutarea surorii sale dispărute, Clay (Jared Padalecki) se îndreaptă spre pădurile stranii ale legendarului Crystal Lake, unde se împiedică de rămășițele scârțâitoare ale vechilor cabine putrezite din spatele copacilor acoperiți de mușchi. Și nu acesta este singurul lucru care stă la pândă în pădure.

Distribuție Actori: Julianna Guill, America Olivo, Jared Padalecki, Amanda Righetti, Danielle Panabaker, Derek Mears, Jonathan Sadowski, Ben Feldman

Regizor: Marcus Nispel
Genul filmului: Horror, Mister, Thriller
Data de lansare: 13 Februarie 2009
Premiera în România: 27 Martie 2009

Descriere film Friday the 13th: Cu mult timp in urma, un baiat pe nume Jason Voorhees s-a inecat in lacul Crystal. Dar el de fapt nu a murit, ci s-a intors si i-a omorat pe toti consultantii taberei de vara de la Crystal Lake . Multi ani mai tarziu aceste intamplari au fost date uitarii, dar acele crime sunt pe cale de a se repeta cand un grup de tineri descopera aceasta tabara parasita de la Crystal lake. Aici ei se vor intalni cu Jason si intentiile lui malefice de a-i extermina pe fiecare in parte. Cauta razbunare de fapt Jason sau asta este natura lui ? Singurul lucru pe care acesti tineri il stiu este ca trebuie sa faca tot posibilul ca ei sa ramana in viata, sa poata povesti ce s-a intamplat cu adevarat la Crystal Lake.


Trailer la filmul "Friday the 13th" - 2009 - Vineri 13

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii