Header Ads Widget

"National Treasure 2" - numarul 1 in America


Pentru a doua saptamana consecutiv, filmul "National Treasure 2: Book of Secret", cu Nicolas Cage in rolul principal, se afla in fruntea box office-ului american. In ultimul week-end al anului 2007, filmul de actiune al Walt Disney Pictures si Jerry Bruckheimer Films, a avut incasari de 35,6 milioane de dolari. "National Treasure 2: Book of Secret" reuneste starurile blockbusterului din 2004 (care a acumulat incasari totale, la nivel mondial, de aproape 350 de milioane de dolari).

Productia 20th Century Fox, "Alvin and the Chipmunks", urca pe locul al doilea, cu incasari de 30 de milioane de dolari. Cel mai recent film al lui Will Smith, "I Am Legend" ocupa cel de-al treilea loc al clasamentului, cu incasari de 27,5 milioane de dolari. Lungmetrajul a strans pana acum aproape 200 de milioane de dolari.

"Charlie Wilson’s War", filmul care reprezinta revenirea Juliei Roberts in atentia publicului, a avut incasari de 11,8 milioane de dolari si s-a plasat pe locul patru. "Juno", care are trei nominalizari la Globul de Aur, a urcat pana pe locul cinci, cu incasari de 10,3 milioane de dolari.


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Seriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii