Header Ads Widget

I Am Legend (Film sf 2007) - Legenda vie

Film 2007 "I Am Legend" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Legenda vie". Actorii principali in filmul "I Am Legend" sunt: Will Smith si Alice Braga.Actori: Will Smith, Alice Braga, Emma Thompson, Charlie Tahan, Salli Richardson-Whitfield, Willow Smith, Darrell Foster, April Grace, Dash Mihok, James McCauley, Marin Ireland

Regizor: Francis Lawrence

Scenaristi: Mark Protosevich, Akiva Goldsman

Genul filmului: Dramă, SF, Thriller

Data de lansare:
In America - 14 Decembrie 2007
In Romania - 18 Ianuarie 2008

Tip Ecran: wide

AKA: I Am Legend: The IMAX Experience

Producator: Warner Bros., Village Roadshow Pictures, Weed Road Pictures

Descriere film: Robert Neville (Will Smith) e un savant stralucit, dar nici macar el nu a putut eradica teribilul virus care era de neoprit, incurabil... si facut de om. Intr-un fel imun, Neille este acum ultimul supravietuitor in ceea ce a mai ramas din New York... si poate din intreaga lume, dar nu e singur. Este inconjurat de "infectati", victime ale bolii care s-au transformat in fiinte carnivore care pot trai numai in intuneric si care vor devora sau vor infecta pe oricine sau orice din calea lor.

Timp de trei ani, Neville si-a petrecut zilele cautand hrana si provizii si trimitand mesaje radio, disperat sa gaseasca si alti supravietuitori care ar mai putea exista. Intre timp, cei infectati se strecoara prin umbra, urmarind fiecare fiecare miscare a lui Neville, asteptand sa faca o greseala fatala. Poate ultima si cea mai buna speranta a omenirii, Neville este motivat de un singur scop: a gasi o cale de inversare a efectelor bacteriei folosind propriul sau sange imun. Din nefericire, tot sangele sau este si tinta celor infectati. Neville stie ca este in minoritate si in curand ramane fara timp.

Filmul este bazat pe romanul omonim al lui Richard Matheson, dar filmul va semana mai mult cu "The Omega Man" (1971), a doua adaptare cinematografica a filmului, decat cu prima adaptare, "The Last Man on Earth" (1964).

Trailer la filmul Legendă vie / I Am Legend (2007)


Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
De unde il downloadez?