Header Ads Widget

Denzel Washington intr-un remake dupa un film din anii ‘70


Actorul Denzel Washington va face din nou echipa cu regizorul Tony Scott, dupa ce au colaborat la "Deja Vu" si "Crimson Tide". Ei vor realiza remake-ul unui thriller din anii '70, "The taking of Pelham 1, 2, 3". Lungmetrajul va fi produs de Columbia Pictures iar scenariul va fi semnat de David Koepp ("Omul Paianjen 4").

Varianta originala a filmului "The taking of Pelham 1, 2, 3" a fost realizata in 1974 de regizorul Joseph Sargent, fiind o adaptare a romanului omonim scris de John Godey. A mai existat si un prim remake al acestui film pentru televiziune, in 1998, regizat de Felix Enriquez Alcala. Denzel Washington va juca rolul interpretat in filmul original de Walter Matthau. Noua productie va fi lansata in cinematografe in primavera anului viitor.

Denzel Washington va fi onorat cu premiul BAFTA/LA's Britannia pentru excelenta in cinematografie. Ceremonia va avea loc pe data de 1 noiembrie la Los Angeles. Presedintele BAFTA/LA, Peter Morris, a spus ca personalitatile onorate anul acesta stiu cum sa capteze imaginatia publicului din lumea intreaga din punct de vedere atat al inovatiei cat si comercial.

Colectie filme

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii