Header Ads Widget

Clubland (Film comedie 2007) Introducing the Dwights Trailer și detalii

Film comedie și dramă "Clubland" 2007 cu actorii Brenda Blethyn, Rebecca Gibney și Khan Chittenden. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Introducing the Dwights".


Despre filmul Clubland

Clubland, cunoscut la nivel internațional sub numele de Introducing the Dwights, este un film de comedie-dramă australian din 2007, regizat de Cherie Nowlan, scris de Keith Thompson și cu Brenda Blethyn și Emma Booth în rolurile principale. Filmul a fost nominalizat la unsprezece premii AFI, câștigând premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru Emma Booth. S-a vândut către Warner Independent Pictures pentru 4,1 milioane de dolari, după ce a debutat la Festivalul de Film Sundance, unde a câștigat ovații în picioare. Filmul s-a lansat în SUA în weekendul de vacanță din 4 iulie, fiind primul film australian care a făcut acest lucru.



Descrierea sinopsis a filmului Clubland / Introducing the Dwights

Tim, la vârsta de 20 de ani, este tăcut, dependent și ținut aproape de mama lui, Jean, care lucrează multe ore la o cantină din Sydney și apoi se ridică noaptea, vorbind în mod constant despre ceea ce ar fi putut fi (dacă ar fi a rămas în Anglia, dacă nu ar fi avut copii, dacă fiul ei mai mic, Mark, nu ar fi avut un handicap ușor). Ea primește suficientă muncă în club pentru a menține speranța vie. Au cumpărat o dubă, iar Tim o întâlnește pe Jill și se îndrăgostește de ea, dar găsește provocările sexului, indiscrețiile mamei lui și nevoile fratelui său mai mult decât poate face față. Familia - la fel ca și relația dintre Tim și Jill - se află la limita crizei, sau, în cazul lui Jane, la limita autodistrugerii.

Regia
Cherie Nowlan

Actori în distribuție
Brenda Blethyn, Rebecca Gibney, Khan Chittenden, Richard Wilson, Russell Dykstra, Emma Booth, Katie Wall, Philip Quast, Frankie J. Holden, Tracie Sammut, Justin Martin, David Webb, Susan Kennedy, Paul Barry, Brendan Clearkin

Genul filmului
Comedie, Dramă

Dată de lansare:
28 iunie 2007

Cunoscut și ca
Introducing the Dwights - titlul original, Clubland - titlul în România

Trailer la filmul Clubland / Introducing the Dwights (2007)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii