Header Ads Widget

Bunker (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și thriller "Bunker" 2022 cu actorii Roger Clark, Sean Cullen și Luke Baines. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Bunker".


Despre filmul Bunker

Bunker este un film de groază și suspans american din 2022 regizat de Adrian Langley după un scenariu scris de Michael Huntsman. În distribuția filmului joacă actorii Roger Clark, Sean Cullen, Luke Baines, Kayla Radomski, Eddie Ramos, Julian Feder, Kevin Tanski, Mike Mihm, Sam Huntsman, Quinn Moran, Adriano Gatto și Patrick Moltane.


Filmul horror și thriller Bunker este produs de compania Crossroad Productions și a avut premiera mondială pe data de 8 octombrie 2022 la Festivalul Internațional de Film Buffalo, urmând ca pe 10 martie 2023 să fie lansat limitat în cinematografele din America.


Sinopsis la filmul Bunker

Prinși într-un buncăr în timpul Primului Război Mondial, un grup de soldați se confruntă cu o prezență supranaturală care îi întoarce încet unul împotriva celuilalt.





Distribuție Actori în filmul Bunker

Roger Clark, Sean Cullen, Luke Baines, Kayla Radomski, Eddie Ramos, Julian Feder, Kevin Tanski, Mike Mihm, Sam Huntsman, Quinn Moran, Adriano Gatto, Patrick Moltane, Ali Rexhepi

Regizor
Adrian Langley

Scenarist
Michael Huntsman

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
8 octombrie 2022 la Festivalul Internațional de Film Buffalo, 10 martie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Bunker titlul original, Bunker titlul în România

Este filmul Bunker pe HBO Max

Din păcate filmul Bunker încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Bunker pe Netflix?

Din păcate filmul Bunker încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Bunker

Prinși într-un buncăr în timpul Primului Război Mondial, un grup de soldați se confruntă cu o prezență supranaturală care îi întoarce încet unul împotriva celuilalt. Pe măsură ce paranoia și frica cresc între ei, bărbații experimentează adevăratul iad al războiului.


Trailer la filmul Bunker (2022)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii