Header Ads Widget

The Loneliest Boy in the World (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și comedie "The Loneliest Boy in the World" 2022 cu actorii Hero Fiennes Tiffin, Ashley Benson și Ben Miller. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Loneliest Boy in the World".


Despre filmul The Loneliest Boy in the World

The Loneliest Boy in the World este un film britanic de comedie și groază din 2022 regizat Martin Owen după un scenariu scris de Piers Ashworth. În rolurile principale ale filmului îi găsim pe actorii Hero Fiennes Tiffin, Ashley Benson, Ben Miller, Susan Wokoma, Max Harwood, Evan Ross, Hammed Animashaun, Carol Anne Watts, Jacob Sartorius și Tallulah Haddon.


Filmul de comedie horror The Loneliest Boy in the World a fost produs de companiile Future Artists Entertainment, Great Point Media și Lip Sync și ava avea premiera limitat în cinematografele din America pe data de 14 octombrie 2022, urmând ca pe 20 octombrie să fie lansat și online pe internet.


Sinopsis la filmul The Loneliest Boy in the World

„The Loneliest Boy in the World” este un basm modern - cu zombi. O satira și o celebrare a valorilor familiei, a imaginilor filmelor de groază, a vieții suburbane, a visului american și a tabu-ului suprem; moartea.





Distribuție Actori în filmul The Loneliest Boy in the World

Hero Fiennes Tiffin, Ashley Benson, Ben Miller, Susan Wokoma, Max Harwood, Evan Ross, Hammed Animashaun, Carol Anne Watts, Jacob Sartorius, Tallulah Haddon, Thylane Blondeau, Alex Murphy, Sam Coleman, Nicola Roberts, Dan Johan, Zenobia Williams, Dimeji Ewuoso, Nicolas Stone, Stephen Agnew, Mitchell Zhangazha, Zella Whitfield, Nathaniel Leacock, Nicholas Joy, Eleanor Jones, Eleanor Maud Jones, Callum Humphreys, Rhys Charles Edwards, Matthew Lee

Regizor
Martin Owen

Scenarist
Piers Ashworth

Genul filmului
Comedie, Horror, Filme 2022

Data de lansare
14 octombrie 2022 în cinematografele din Statele Unite ale Americii

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Loneliest Boy in the World titlul original, The Loneliest Boy in the World titlul în română

Este filmul The Loneliest Boy in the World pe HBO Max

Din păcate filmul The Loneliest Boy in the World încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Loneliest Boy in the World pe Netflix?

Din păcate filmul The Loneliest Boy in the World încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Loneliest Boy in the World

Filmul „The Loneliest Boy in the World” este prezentat ca un basm modern, cu excepția zombilor. Când Oliver cel timid și antisocial este însărcinat să-și facă noi prieteni după moartea bruscă și devastatoare a mamei sale, el decide să dezgroape câțiva morți (la propriu) ar putea fi cea mai bună idee. Cu toate acestea, când se trezește în dimineața de după escapadele sale de excavare, el descoperă că prietenii săi proaspăt dobândiți au prins viață în mod misterios peste noapte, lansându-i pe toți într-o serie de nenorociri în timp ce încearcă să-și păstreze secretul în siguranță de vecini, colegi de clasă și asistenți sociali deopotrivă.


Trailer la filmul "The Loneliest Boy in the World" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii