Header Ads Widget

Abilene (Film dramă 2022) Trailer și Detalii

Film dramă online "Abilene" 2022 cu actorii Jose E. Moreno, Ashley Ann Cooper și Monica Garcia Bradley. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Abilene".


Despre filmul Abilene

Abilene este un film dramă american regizat de John Cash Carpenter și cu actorii Ashley Ann Cooper, Jose E. Moreno, Monica Garcia Bradley, Shane Manning, Heather Hall, Emile Brodnik, Noel Bowers, Karina Pal-Montaño, Valerie Puente, Karol Padilla și Peyton. Kargel în rolurile principale. Scenariul a fost scris de Caridad Svich.


Filmul american dramă "Abilene" este produs de compania Cash Carpenter Productions și a fost lansat de IFC Films pe 1 martie 2022.


Sinopsis la filmul Abilene

Căsnicia unui cuplu se află la o răscruce când amintirile trecutului amenință să le copleșească viitorul.





Distribuție Actori în filmul Abilene

Jose E. Moreno, Ashley Ann Cooper, Monica Garcia Bradley, Shane Manning, Heather Hall, Emile Brodnik, Noel Bowers, Karina Pal-Montaño, Valerie Puente, Karol Padilla, Peyton Kargel, Malik Johnny, Reice Kargel, Stone Kendrick, Corbin Morse, Wesley Nisbet, Brandi Hargrove, Barry Glen Strickland, Nathaniel Garrick Strickland, William Travis Strickland

Regizor
John Cash Carpenter

Scenarist
Caridad Svich

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
1 Matie 2022 limitat în cinematografe

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Abilene titlul original

Este filmul Abilene pe HBO Max

Din păcate filmul Abilene încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Abilene pe Netflix?

Din păcate filmul Abilene încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Abilene

Abilene spune povestea unei căsătorii aflate la o răscruce de drumuri. Paul și Claudia sunt împreună de la facultate. Ei și-au construit o viață de confort pentru clasa de mijloc superioară și s-au instalat într-o rutină. Frica și neîncrederea intră în relația lor când Paul își pierde slujba și începe să se îndoiască nu numai de sine, ci și de dragostea lui pentru Claudia. În scenă intră Elena Robles, colega Claudiei, o prietenă de-a ei. O întâlnire întâmplătoare cu Elena îl face pe Paul să pună la îndoială totul despre viața lui. Cu o vulpe bântuind grădina din jurul casei, poate să cunoască sau nu secretele care se află înăuntru. Uneori trebuie să mergi înapoi pentru a-ți găsi drumul. Uneori iubirea este doar o amintire.


Trailer la filmul "Abilene" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii