Header Ads Widget

Those Who Walk Away (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film de groază online "Those Who Walk Away" 2022 cu actorii Booboo Stewart, Scarlett Sperduto și Grant Morningstar. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Those Who Walk Away".


Despre filmul Those Who Walk Away

Those Who Walk Away este un film de groază american regizat și scris de Robert Rippberger. Filmat într-o singură filmare continuă, în apogeul pandemiei de COVID-19, filmul tratează teme de agresiune sexuală masculină și de a face față traumei. Filmul îl are în distribuție pe Booboo Stewart, cunoscut pentru rolul său din trilogia Descendents, franciza Twilight și X-Men. Co-starurile sunt Scarlett Sperduto, Grant Morningstar, Bryson JonSteele și Nils Allen Stewart, care joacă rolul monstrului „Rotcreep”.


Filmul "Those Who Walk Away" este produs de companiile SIE Films, Argentic Productions, Slated, Sandeep Sekhar Films și a avut premiera în America pe 11 februarie 2022.


Sinopsis la filmul Those Who Walk Away

După ce Max și Avery se întâlnesc pe o aplicație de socializare pentru o primă întâlnire, ajung într-o casă bântuită doar pentru a realiza că trauma pe care o împărtășesc poate fie să-i salveze, fie să izbucnească într-un coșmar de neuitat.





Distribuție Actori în filmul Those Who Walk Away

Booboo Stewart, Scarlett Sperduto, Grant Morningstar, Nils Allen Stewart, Bryson JonSteele, Nancy Harding, Josh Bradshaw, Michael Holub, Devin Keaton, Connor McKinley Griffin, Daryl Anisfeld

Regizor
Robert Rippberger

Scenarist
Spencer Moleda, Aaron Pollack, Robert Rippberger

Genul filmului
Dramă, Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
11 Februarie 2022 în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Those Who Walk Away titlul în engleză

Este filmul Those Who Walk Away pe Netflix?

Din păcate filmul Those Who Walk Away încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Those Who Walk Away

După ce Max și Avery se întâlnesc pe o aplicație de socializare pentru o primă întâlnire, seara lor ia o turnură periculoasă când ajung într-o casă locală bântuită, casa lui „Rotcreep”, o creatură sinistră care vă putrezește trupul și sufletul cu o singură atingere. Pe măsură ce noaptea se transformă într-un joc mortal de-a pisica și șoarecele, Max și Avery încep să realizeze că trauma pe care o împărtășesc îi poate salva sau erupe într-un coșmar de neuitat.


Trailer la filmul horror "Those Who Walk Away" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii