Header Ads Widget

So Cold the River (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și thriller online "So Cold the River" 2022 cu actorii Bethany Joy Lenz, Alysia Reiner și Katie Sarife. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "So Cold the River".


Despre filmul So Cold the River

So Cold the River este un film de groază și thriller american din 2022 regizat de Paul Shoulberg și adaptat de el după romanul bestseller cu același nume scris de Michael Koryta. În rolurile principale îi găsim pe actorii Bethany Joy Lenz, Alysia Reiner, Katie Sarife, Andrew J. West, Deanna Dunagan, Kevin Cahoon și Dakota Phillips.


Filmul So Cold the River este produs de companiile 1804 Productions și Pigasus Pictures, și va fi lansat pe data de 25 martie 2022 de către Saban Films în America și de Blue Finch Films Releasing în restul lumii.


Sinopsis la filmul So Cold the River

Cercetările unei realizatoare de documentare asupra binefăcătorului misterios al unui oraș descoperă un rău inexplicabil în timp ce se află într-o stațiune locală.





Distribuție Actori în filmul So Cold the River

Bethany Joy Lenz, Alysia Reiner, Katie Sarife, Andrew J. West, Deanna Dunagan, Kevin Cahoon, Dakota Phillips, Kingston Vernes, Aaron Roman Weiner, Lea Hutton Beasmore, Ruth Kaufman, Matthew W. Allen, Lucas Bentley, Taylor Dejka, Rupert Spraul, Jacklyn Metcalfe, John Newsom

Regizor
Paul Shoulberg

Scenarist
Paul Shoulberg

Genul filmului
Dramă, Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
18 Martie 2022 în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
So Cold the River titlul original

Este filmul So Cold the River pe HBO Max

Din păcate filmul So Cold the River încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul So Cold the River pe Netflix?

Din păcate filmul So Cold the River încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului So Cold the River

Renumita regizoare de documentare Erica Shaw (Bethany Joy Lenz, „Dexter”) este angajată de Alyssa Bradford-Cohen (Alysia Reiner, „Orange is the New Black”) pentru a-i face un profil socrului ei pe moarte, enigmaticul milionar Campbell Bradford. Ericăi i se prezintă o sumă substanțială de bani și o relicvă, o sticlă antică umplută cu apă dintr-un izvor local, unul dintre puținele indicii care leagă Bradford de orașul pe care l-a dominat cândva. În timp ce îl cercetează pe Bradford ca oaspete al unei stațiuni uriașe, opulente, cu un trecut întunecat, Erica îi întâlnește pe istoricul neoficial orașului Anne McKinney (câștigătoarea premiului Tony Deanna Dunagan), pe stagiara fanatică Kellyn (Katie Sarife, Annabelle Comes Home) și pe lucrătorul de la întreținerea hotelului, Josiah ( Andrew J. West, „The Walking Dead”), un descendent al lui Bradford care dezvăluie blestemul morților din familie și al sinuciderilor misterioase. Aparent posedată de relicvă, Erica începe să bea din sticla antică, experimentând viziuni terifiante și, în cele din urmă, dezlănțuind un rău de nespus. Poate Erica să-și facă drum prin întuneric sau este prea puternic curentul malefic al lui Campbell?


Trailer la filmul de groază "So Cold the River" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii