Header Ads Widget

Incarnation (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și thriller online "Incarnation" 2022 cu actorii Taye Diggs, Jessica Uberuaga și Michael Madsen. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Incarnation".


Despre filmul Incarnation

Filmul THE INCARNATION va fi lansat în Marea Britanie pe DVD și digital pe 7 martie 2022 prin amabilitatea companiei 101 Films. Va fi lansat sub titlul INCARNATION în SUA, în cinematografe și VOD, pe 18 februarie, de Cinedigm Entertainment Group.


Sinopsis la filmul Incarnation

Povestea urmărește un cuplu tânăr cu probleme care urmărește visul american doar pentru a peste cel mai rău coșmar când descoperă un spirit demonic în noua lor casă. Mammon este cuvântul biblic pentru venerarea bogăției, iar cuplul descoperă că îmbogățirea poate avea un preț mare.



Distribuție Actori în filmul Incarnation

Taye Diggs, Jessica Uberuaga, Michael Madsen, Rich Paul

Regizor
Isaac Walsh

Scenarist
Tyler Clair Smith, Isaac Walsh

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
18 februarie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Incarnation

Este filmul Incarnation pe Netflix?

Din păcate filmul Incarnation încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Incarnation

Un cuplu tânăr Brad (Taye Diggs) și Jess (Jessica Uberuaga) se mută în LA în căutarea unei vieți mai bune. Când dau peste proprietatea perfectă, o apucă cu ambele mâini și norocul lor începe să se schimbe... dar este prea frumos pentru a fi adevărat?

Când norocul ia o turnură miraculoasă, setea lor de succes și bogății nu poate fi potolită... dar învață curând că lăcomia are un preț mare.

Devine din ce în ce mai evident că în spatele zidurilor aparent luxoase se ascunde ceva mortal... Un rău străvechi care nu se va opri de la nimic pentru a obține ceea ce își dorește...

Iar visul american se transformă într-un coșmar de neimaginat.


Trailer la filmul de acțiune "Incarnation" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii