Header Ads Widget

Videochat (Serial românesc 2020) trailer și detalii

Serial românesc de comedie "Videochat" 2020, cu actorii Diana Roman, Andi Vasluianu și Marius Florea Vizante - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Videochat".

Pe scurt despre serialul românesc Videochat: Serialul urmărește povestea Ninei (Diana Roman), o tânără moldoveancă rămasă fără job pe fondul pandemiei de coronavirus. Andrei (Andi Vasluianu) este proprietarul unui studio de videochat, care având fler și dorința de dezvoltare a afacerii, încearcă să o convingă pe Nina că poate supraviețui acestei perioade și să câștige un ban cinstit. Totul se complică atunci când primul “client” al Ninei este domnul Popovici (Marius Florea Vizante), tatăl unuia dintre copiii de la grădinița unde lucrează ea.



Actorii principali ai serialului românesc Videochat:
Diana Roman, Andi Vasluianu, Marius Florea Vizante, Luminița Erga, Nadiana Sălăgean, Eva Cosac, Tudor Cucu-Dumitrescu, Lili Pană

Regizori: Vlad Zamfirescu

Creatori: Alex Popa

Genul filmului serial: Comedie, Seriale românești

Număr de episoade pe sezon: 12 episoade

Număr de sezoane: 1

Lansare serial în România: 20 Iunie 2020 pe PRO TV

Cunoscut și ca:

Producători: PRO TV

Distribuitor: PRO TV

Țara: România

Descriere serial românesc Videochat: O poveste urbană, cu un business neconvențional, un om de afaceri descurcăreț, o tânără aparent naivă, dar care joacă după propriile reguli și un scenariu care nu va avea nicio reținere în a aborda subiecte care pot părea tabu în societate.

Diana Roman (Nina), Andi Vasluianu (Andrei) și Marius Florea Vizante (domnul Popovici) intră în pielea personajelor și, în același timp, în lumea unei industrii online: videochat-ul.

Nina este o tânără moldoveancă, educatoare la grădiniță, care rămâne fără job din cauza pandemiei. Andrei are un studio de videochat și, cu fler și dorința de dezvoltare a afacerii, încearcă să o convingă pe Nina că acolo e jobul potrivit pentru ea.

Totul se complică atunci când primul “client” al Ninei este domnul Popovici, tatăl unuia dintre copiii de la grădinița unde lucrează ea. Povestea se dezvoltă de la un episod la altul, abordând subiecte de actualitate și pe alocuri sensibile cu un umor al situației abordat foarte bine din scenariu.

Trailerul filmului serial românesc Videochat (2020)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii