Header Ads Widget

Invasion (Serial Apple TV+ 2021) trailer și detalii

Serial sf "Invazia" 2021, cu actorii Golshifteh Farahani, Azhy Robertson și Sam Neill - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Invasion".

Pe scurt despre serialul Invasion: Invasion este un serial american de televiziune științifico-fantastic creat de Simon Kinberg și David Weil. A avut premiera pe Apple TV+ pe 22 octombrie 2021. Serialul a primit un răspuns critic mixt. În decembrie 2021, serialul a fost reînnoit pentru un al doilea sezon.

Premisă: O invazie extraterestră este văzută prin diferite perspective ale diverșilor oameni de pe diferite continente din întreaga lume.



Actorii principali ai serialului Invasion:
Golshifteh Farahani, Shamier Anderson, Shioli Kutsuna, Firas Nassar, Billy Barratt, Azhy Robertson, Tara Moayedi, Daisuke Tsuji, Sam Neill

Regizori: Amanda Marsalis, Jakob Verbruggen, Jamie Payne

Creatori: Simon Kinberg, David Weil

Genul filmului serial: Dramă, Fantastic, SF

Număr de episoade pe sezon: 10 episoade

Data de lansare serial: 22 octombrie 2021 pe Apple TV+

Lansare serial în România:

Cunoscut și ca: Ray James

Producători: Genre Films, Platform One Media

Distribuitor: Apple TV+

Țara: SUA

Descriere serial Invasion: Pământul este vizitat de o specie extraterestră care amenință existența umanității. Evenimentele se desfășoară în timp real prin ochii a cinci oameni obișnuiți de pe tot globul, în timp ce aceștia se străduiesc să înțeleagă haosul care se desfășoară în jurul lor.


Trailerul filmului serial Invasion (2021) Invazia

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii