Header Ads Widget

Inspectoarea Koo - Gukyeongi (Serial coreean Netflix 2021) trailer și detalii

Serial coreean polițist "Inspectoarea Koo" 2021, cu actorii Lee Young-ae, Kim Hye-jun și Kim Hae-sook - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Gukyeongi".

Pe scurt despre serialul Netflix, Inspectoarea Koo: Inspectoarea Koo este un serial de televiziune sud-coreean în curs de desfășurare, cu Lee Young-ae în rolul principal, alături de Kim Hye-jun, Kim Hae-sook, Kwak Sun-young , Baek Sung-chul și Jo Hyun-chul. Serialul este despre bătălia unui fost ofițer de poliție împotriva unei studente care este un criminal în serie. A avut premiera pe JTBC pe 30 octombrie 2021 și este disponibil pentru streaming pe Netflix.

Serialul Urmărește povestea lui Koo Kyung-yi (Lee Young-ae), a cărei lume este despre jocuri și alcool, în timp ce caută în probele unui caz misterios despre o crimă în serie complet deghizatp în accident.



Actorii principali ai serialului Inspectoarea Koo:
Lee Young-ae, Kim Hye-jun, Kim Hae-sook, Kwak Sun-young, Baek Sung-chul, Jo Hyun-chul, Hong Nae Lee, Eun-Jin Ahn, Jung Suk Yong, Bae Hae-Sun

Regizori: Gandja Monteiro

Creatori: Nick Antosca, Lenore Zion

Genul filmului serial: Acțiune, Comedie, Thriller, Seriale coreene, Seriale Netflix 2021

Număr de episoade pe sezon: 12 episoade

Data de lansare serial: 30 octombrie 2021 pe Netflix și JTBC

Lansare serial în România: 30 octombrie 2021 pe Netflix - câte un episod săptămânal

Cunoscut și ca: Sightseeing, A Wonderful Sight, Koo Kyung Yi, Inspector Koo, Kyeongiroun Gukyeongi, Amazing Koo Kyeong Yi

Producători: Group Eight, JTBC Studios, KeyEast

Distribuitor în România: Netflix

Țara: Coreea de Sud

Serialul Inspectoarea Koo poate fi văzut pe Netflix aici.

Descriere serial Inspectoarea Koo: Koo Kyung-Yi (Lee Young-Ae) are 40 de ani. Ea este un fost ofițer de poliție, dar acum lucrează ca investigator de asigurări și detectiv privat. Cu inteligența ei și intuiția excelentă, este capabilă să rezolve cazuri. Koo Kyung-Yi încearcă să prindă un criminal în serie, care este o studentă universitară.

Trailer subtitrat în engleză la filmul serial Inspectoarea Koo (2021) Gukyeongi

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii