Header Ads Widget

Hackerville (Serial românesc 2018) trailer și detalii

Serial românesc de acțiune "Hackerville" 2018, cu actorii Anna Schumacher, Andi Vasluianu și Voicu Dumitraș - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Hackerville".

Pe scurt despre serialul românesc Hackerville: În urma unui atac cibernetic asupra unei bănci germane, un anchetator face echipă cu autoritățile locale și cu un hacker de elită pentru a urmări suspecții.



Actorii principali ai serialului românesc Hackerville:
Anna Schumacher, Andi Vasluianu, Voicu Dumitraș, Florin Galan, Calin Chirila, Ada Lupu, Vlad Brumaru, Ovidiu Schumacher, Stefan Lupu, Emanuel Parvu, Ronald Zehrfeld, Sabin Tambrea, Ciobanu Petru, Toto Dumitrescu, Sorin Tofan

Regizori: Igor Cobileanski, Anca Miruna Lazarescu

Creatori: Ralph Martin, Jörg Winger

Genul filmului serial: Acțiune, Thriller, Seriale românești

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Număr de sezoane: 1

Lansare serial în România: 4 Noiembrie 2018 pe HBO

Cunoscut și ca:

Producători: HBO Europe, Mobra Films, TNT Serie, UFA Fiction

Distribuitor: HBO

Țara: România, Germania

Descriere serial românesc Hackerville: Când un atac cibernetic împotriva unei mari bănci germane este urmărit până în România, experta BKA în criminalitate cibernetică Lisa Metz (Anna Schumacher) este trimisă de la Frankfurt la Timișoara, orașul nașterii ei, pentru a lucra cu anchetatorii locali. Ajunsă în țara din care părinții ei au fugit când era copilă, Lisa o găsește în același timp foarte nefamiliară, cât și străină. Pentru prima dată în viața ei, ea trebuie să se confrunte și cu trecutul întunecat al familiei sale. Ciocnirea culturală este resimțită cel mai puternic cu ofițerul local al Poliției Timișoara Adam Sandor (Andi Vasluianu), partenerul ei desemnat pentru anchetă, care are o mentalitate foarte diferită, pe care Lisa o consideră profund frustrantă - și sentimentul este reciproc. Dar, pe măsură ce, cei doi polițiști sunt implicați în ancheta cu mize mari, se apropie din cauza nevoii de a salva o țintă improbabilă: gamerul inteligent, dar vulnerabil, de 14 ani, Cipi (Voicu Dumitras).

Trailerul filmului serial românesc Hackerville (2018)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii