Header Ads Widget

A murit Marga Barbu


Vezi filme intergi cu Marga Barbu.

Actrita Marga Barbu a murit, miercuri, la varsta de 80 de ani, anunta RealitateaTv.
Actrita fusese internata in urma cu cateva zile la Spitalul de Urgenta din Bucuresti. Potrivit primelor informatii, Marga Barbu, sotia scriitorului Eugen Barbu, a murit in urma unor suferinte cardiace mai vechi.
"Marga Barbu era surasul nostru, a fost un om deosebit. Imi pare rau, asteapta-ne, Marga, acolo unde esti, sa ne intalnim", a declarat, in urma cu scurt timp, Ileana Stana Ionescu, in direct la RealitateaTv.

"Pentru mine Marga Barbu a insemnat, atunci cand am facut un film cu ea, o stare de bucurie, era o femeie frumoasa, o femeie-barbat, ce intretinea o atmosfera placuta in zilele de filmare, o colega asa cum ar trebui sa fie", a povestit actorul Sebastian Papaiani.
"Am admirat-o foarte mult ca actrita, si, date fiind problemele sale din viata, am inteles-o intotdeauna ca om", a spus Mircea Albulescu, la RealitateaTV.
"Am avut bucuria sa ma intalnesc cu ea pe vremea cand repetam la Teatrul Tanase, pentru "Groapa", scrisa de maestrul Eugen Barbu. Ea venea la repetitii si mai schimbam impresii vizavi de ceea ce se intampla pe scena (...) O femeie extrem de comunicativa cu atitudine sportiva, franca, o fata venita din tara Motilor, o actrita extraodinara", si-a amintit despre Marga Barbu, actorul Alexandru Arsinel.
La randul sau, Ion Dichiseanu a afirmat ca regreta decesul actritei Marga Barbu, cea care i-a fost partenera pe platoul de filmare in filme precum 'Trandafirul galben' sau 'Misterele Bucurestilor'. 'Am jucat cu ea in 'Trandafirul galben', dar si in cateva filme istorice. Era un coleg extraordinar, un camarad foarte bun. Ma intelegeam foarte bine cu ea. Marga era o mare doamna, nu numai pentru ca a fost sotia unui mare scriitor, dar si pentru ca ea, ca si colega, era un om deosebit. Ii pastrez o frumoasa amintire', a declarat Dichiseanu, potrivit Agerpres.
Marga Barbu, care implinise 80 de ani in februarie, a jucat in peste 30 de filme, fiind cunoscuta in special pentru rolurile din seriile deschise de "Haiducii" si "Drumul oaselor". Actrita a fost casatorita cu scriitorul Eugen Barbu, care a colaborat, ca scenarist, la filmele din seria "Haiducii", dar si cu actorul Constantin Codrescu, primul sau sot.
Sursa: www.ziua.net

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii