Header Ads Widget

O scena fierbinte cu Eva Mendes

Actrita Eva Mendes a filmat recent o scena erotica care va aparea chiar in deschiderea noului film, "We Own The Night". Ea a fost extrem de stresata de gandul ca va trebui sa geama si sa suspine chiar la inceputul filmului. Mai mult, ea a facut tot posibilul pentru ca regizorul James Gray sa renunte la scena fierbinte in care Eva trebuia sa se masturbeze alaturi de Joaquim Phoenix.



Eva Mendes povesteste: "Imi aduc aminte ca eram foarte speriata in dimineata aceea si am incercat sa ma furisez, insa am fost nevoita sa o fac. Este ca o bomba cu ceas ce te astepti sa explodeze, la mine a durat cateva ore".

Vara trecuta, frumoasa actrita hispanica a acceptat propunerea revistei "Jane" de a aparea intr-un pictorial nud. Eva s-a aratat chiar bucuroasa si flatata sa participe la o astfel de sedinta foto. Pentru actrita este prima data cand accepta o astfel de oferta, iar sedinta foto, spune ea, i s-a parut extrem de distractiva. La 33 de ani, are o silueta perfecta fara a tine o dieta de succes.

Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James BondSeriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii