Header Ads Widget

Jamie Foxx investigheaza crime motivate rasial


Actorul american Jamie Foxx va juca in adaptarea cinematografica a romanului "The Zebra Murders: A Season of Killing, Racial Madness and Civil Rights", care va fi produs de compania lui Brad Pitt, Plan B. Cartea a fost lansata in 2006 si este scrisa de Prentice Earl Sanders si Bennett Cohen. Reprezinta o cronica a unei serii de crime motivate rasial care au avut loc in San Francisco intre anii 1973 si 1974.

Jamie Foxx va interpreta rolul lui Sanders, unul dintre cei doi politisti de culoare care au ajutat la rezolvarea acestei anchete. Ei au fondat un sindicat al politistilor minoritari, care a intentat proces orasului San Francisco pentru discriminare. Procesul a fost castigat de sindicat, iar Sander a ajuns seful politiei.

Foxx a castigat premiul Oscar in 2005, pentru rolul din filmul biografic "Ray". Actorul va filma din ianuarie, pentru musicalul "Soloist" bazat pe povestea adevarata a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers. Acesta s-a imbolnavit de schizofrenie si a ajuns sa cante la vioara si violoncel pe strazi.

Colectie filme

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii