Header Ads Widget

Noul trailer Avengers: Endgame ne arată o părticică din punctul culminant

Surpriză! Marvel Studios a lansat un nou trailer pentru filmul Avengers: Endgame. Filmul urmează evenimentele din Avengers:  Infinity War unde Thanos (Josh Brolin) a ieșit victorios în căutarea lui de a obține toate Pietrele Infinitului și a distruge jumătate din viața din Univers cu o simplă pocnitură din degete. Rezultatul a fost transformarea în praf a mai multor eroi, dar și cu câțiva răzbunători rămași în viață precum Captain America, Iron Man, Thor, Black Widow, Hulk și alți câțiva care trebuie acum să rezolve situația.


Avengers: Sfârșitul jocului a fost filmat imediat după Avengers: Războiul Infinitului și a avut aceiași scenariști Christopher Markus și Stephen McFeely, precum și aceiași regizori: Joe și Anthony Russo.

Acesta este un trailer spectaculos care se bazează pe ideea că acest film este cu adevărat punctul culminant al tuturor filmelor anterioare din Universul Cinematografic Marvel. Îmi place că evocă trecutul cu imagini din filmele anterioare, și anume, din filmele cu eroii Răzbunători originali. Cu acești eroi am rămas atunci când praful s-a ridicat în Răzbunătorii: Războiul Infinitului, și cred că a fost un lucru deliberat. Vom vedea echipa de răzbunători originali obligată să refacă echipa din nou, pentru a-și salva prietenii.

Sunt multe detalii de notat în acest trailer, și anume sosirea super eroinei Captain Marvel (Brie Larson) pe care abia aștept s-o văd cum interacționează cu Thor. Acele uniforme ale răzbunătorilor de la finalul războiului infinitului sunt și ele destul de tari, iar noi avem confirmarea că Ant-Man (Paul Rudd) se va alătura cumva grupului după ce a fost blocat în Realitatea Quantum la sfârșitul filmului Ant-Man and the Wasp.

Vedeți mai jos noul trailer Avengers: Endgame. Filmul are premiera pe 26 aprilie 2019 și îi are ca actori principali pe Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Paul Rudd, Don Cheadle, Karen Gillan și Brie Larson.


Iată sinopsisul oficial al filmului Avenger: Endgame.
Finalul tragic al evenimentelor puse în mișcare de Thanos, care a distrus jumătate din univers și a înjumătățit echipa Avengers, obligă răzbunătorii rămași să ducă o ultimă bătălie în Avengers: Endgame", filmul cu numărul 22 al Universului Cinematografic Marvel.

Câteva poze din filmul Avenger: Endgame


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii