Header Ads Widget

Thor (Trailer Film 2011)

Trailer oficial la filmul de acțiune fantastic "Thor 1" 2011 cu actorii Chris Hemsworth, Natalie Portman și Tom Hiddleston. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Thor.

Pe scurt despre filmul Thor 1: Puternicul, dar arogantul zeu Thor este alungat din Asgard pentru a trăi printre oameni în Midgard (Pământ), unde devine în curând unul dintre cei mai buni apărători ai lor.



Distribuție Actori: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Colm Feore, Ray Stevenson, Idris Elba, Kat Dennings, Rene Russo, Anthony Hopkins, Tadanobu Asano, Josh Dallas, Jaimie Alexander, Adriana Barraza, Maximiliano Hernández, Richard Cetrone

Regizor: Kenneth Branagh

Scenarist: Ashley Miller, Zack Stentz, Don Payne, J. Michael Straczynski, Mark Protosevich

Genul filmului: Acțiune, Aventuri, Fantastic, Filme cu super-eroi, Filme Universul Cinematografic Marvel

Data de lansare: 2 Mai 2011

Premiera în România: 6 Mai 2011

Cunoscut și ca: The Mighty Thor, Manhattan, Thor - God of Thunder

Descriere film Thor: Regizat de Kenneth Branagh, filmul de aventură epică „Thor” se întinde în Universul Cinematografic Marvel de la Pământ până la tărâmul Asgard. În centrul poveștii se află The Mighty Thor, un războinic puternic, dar arogant, ale cărui acțiuni nesăbuite reaprind un război străvechi. Thor este aruncat pe Pământ și forțat să trăiască printre oameni ca pedeapsă. Ajuns aici, Thor învață de ce este nevoie pentru a fi un adevărat erou când cel mai periculos răufăcător al lumii sale trimite cele mai întunecate forțe din Asgard să invadeze Pământul.

Thor este un film american din 2011 cu supereroi bazat pe personajul din revistele Marvel Comics cu același nume. Produs de Marvel Studios și distribuit de Paramount Pictures, este al patrulea film din Universul Cinematografic Marvel (MCU). A fost regizat de Kenneth Branagh, scris de echipa de scriitori formată din Ashley Edward Miller și Zack Stentz împreună cu Don Payne, și îl are în rolul principal pe Chris Hemsworth, alături de Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Colm Feore, Ray Stevenson, Idris Elba, Kat Dennings, Rene Russo și Anthony Hopkins. După ce a reaprins un război adormit, Thor este alungat de pe Asgard pe Pământ, lipsit de puterile sale și de ciocanul său Mjölnir. În timp ce fratele său Loki (Hiddleston) complotează să preia tronul Asgardian, Thor trebuie să se dovedească demn.

Trailer la filmul "Thor" - 2011

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii