Header Ads Widget

Loki (Serial Marvel 2021) trailer și detalii

Serial de acțiune sf "Loki" 2021, cu actorii Tom Hiddleston, Gugu Mbatha-Raw și Owen Wilson - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Loki".

Despre serialul Loki: Loki este un serial de televiziune american creat de Michael Waldron pentru serviciul de streaming Disney+, bazat pe revistele Marvel Comics, cu personajul cu același nume. Este al treilea serial de televiziune din Universul Cinematografic Marvel (MCU) produs de Marvel Studios și împărtășind continuitate cu filmele francizei. Seria are loc după evenimentele din filmul Avengers: Endgame (2019), în care o versiune alternativă a lui Loki a creat o nouă cronologie. Waldron servește ca scenarist principal iar Kate Herron regizoare pentru primul sezon.

Tom Hiddleston își reia rolul Loki din seria de filme, avându-i alături pe actorii Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Tara Strong, Owen Wilson, Sophia Di Martino, Sasha Lane, Jack Veal, DeObia Oparei, Richard E. Grant și Jonathan Majors. Până în septembrie 2018, Marvel Studios dezvolta o serie de seriale limitate pentru Disney+, centrate pe personaje secundare din filmele MCU. Un serial care îl prezintă pe Tom Hiddleston în rolul lui Loki a fost confirmat în noiembrie 2018. Waldron a fost angajat în februarie 2019, iar Herron s-a alăturat până în august. Filmările au început în februarie 2020 în Atlanta, Georgia, dar au fost oprite în martie 2020 din cauza pandemiei de COVID-19. Producția a fost reluată în septembrie și s-a finalizat în decembrie.

Serialul Loki a avut premiera pe 9 iunie 2021. Primul său sezon, format din șase episoade, s-a încheiat pe 14 iulie și face parte din Faza Patru a MCU. A primit recenzii pozitive, cu laude pentru actorie, partitura muzicală și imagini. Un al doilea sezon este în dezvoltare.

Sinopsis
În serialul Loki creat de Marvel Studios, răufăcătorul mercurial Loki își reia rolul de zeu al răutății într-un nou serial care are loc după evenimentele din Avengers: Endgame.



Actorii principali ai serialului Loki:
Tom Hiddleston, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Owen Wilson, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Tara Strong, Sasha Lane, Jack Veal, DeObia Oparei, Richard E. Grant, Jonathan Majors

Regizori: Kate Herron

Creatori: Michael Waldron

Genul filmului serial: Acțiune, Aventuri, SF

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: 9 Iunie 2021 pe Disney+

Lansare serial în România:

Cunoscut și ca: River Cruise

Producători: Marvel Studios

Distribuitor: Disney+

Țara: SUA

Descriere serial Loki: După ce a furat Tesseractul în timpul evenimentelor din Avengers: Endgame (2019), o versiune alternativă a lui Loki este adusă la misterioasa Time Variance Authority (TVA), o organizație birocratică care există în afara timpului și spațiului și monitorizează cronologia. Ei îi dau lui Loki de ales: viața îi va fi ștearsă din existență datorită faptului că este o „variantă de timp”, sau ajută la remedierea cronologiei și la oprirea unei amenințări mai mari. Loki ajunge prins în propriul său thriller criminal, călătorind în timp.


Trailerul filmului serial "Loki" (2021)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii