Header Ads Widget

The Incredible Hulk (Trailer Film 2008) Incredibilul Hulk

Trailer oficial la filmul de acțiune sf "The Incredible Hulk" 2008 cu actorii Edward Norton, Liv Tyler și Tim Roth. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Incredibilul Hulk.

Pe scurt despre filmul Incredibilul Hulk: Bruce Banner, un om de știință care fuge de guvernul SUA, trebuie să găsească un leac pentru monstrul în care se transformă ori de câte ori își pierde cumpătul.


Distribuție Actori: Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth, William Hurt, Tim Blake Nelson, Ty Burrell, Christina Cabot, Peter Mensah, Débora Nascimento, Greg Bryk, Chris Owens

Regizor: Louis Leterrier

Scenarist: Zak Penn, Stan Lee, Jack Kirby

Genul filmului: Actiune, Aventuri, SF, Filme cu super-eroi, Filme Universul Cinematic Marvel

Data de lansare: 8 Iunie 2008

Premiera în România: 13 Iunie 2008

Cunoscut și ca: Hulk 2

Descriere film The Incredible Hulk: Reprezentând evenimentele de după Bomba Gamma. „The Incredible Hulk” spune povestea doctorului Bruce Banner, care caută un remediu pentru starea sa unică, ceea ce îl face să se transforme într-un monstru verde gigant sub stres emoțional. În timp ce fuge de armata care caută să-l captureze, Banner se apropie de un remediu. Dar totul este pierdut când apare o nouă creatură: Abominația.

Incredibilul Hulk este un film american din 2008 cu supereroi bazat pe personajul Marvel Comics, Hulk. Produs de Marvel Studios și distribuit de Universal Pictures, este al doilea film din Universul Cinematografic Marvel (MCU). A fost regizat de Louis Leterrier după un scenariu de Zak Penn și îl are în distribuție pe Edward Norton în rolul lui Bruce Banner, alături de Liv Tyler, Tim Roth, Tim Blake Nelson, Ty Burrell și William Hurt. În film, Bruce Banner devine Hulk ca un pion involuntar într-o schemă militară de revigorare a programului „Super-Soldatul” prin radiații gamma. Banner fuge de armată în timp ce încearcă să se vindece de Hulk.

Trailer la filmul "The Incredible Hulk" - 2008 Incredibilul Hulk

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii