Header Ads Widget

Review Avengers: Războiul Infinitului

M-am dus să văd acest film având așteptări foarte mari și cu sentimentul că acest film mă va da peste cap. M-am dus la el de două ori, prima dată singur și a doua oară cu familia și chiar m-am mirat că mama, sora și tata (care nu înțeleg deloc acest film) au simțit o plăcere imensă și au trecut printr-un ocean de emoții văzându-l. Fiecare cadru, fiecare scenă nu te lasă să te plictisești, începând de la sigla Marvel și până la credite. Eroii mei preferați încă o dată au trăit emoții puternice unul lângă altul și asta s-a simțit dincolo de ecran.



"Ticălosul" din filmul Avengers: Războiul Infinitului este unul dintre cei mai bine lucrați din toate filmele. Thanos are sentimente, face alegeri, trăiește. O singură dată am mai fost impresionat de personajul negativ dintr-un film, si anume Joker, jucat impecabil de Heath Ledger.

Scenele tensionate de actiune sunt perfecte, iar într-una din scene am scăpat și o lacrimă. Și asta se întâmplă foarte rar la mine. Ce să mai spun despre umor - glumele s-au nimerit perfect pentru mine și nu m-au dejanjat ca în Thor: Ragnarok. Fazele de acțiune sunt de calitate și în comparație cu Black Panther, sunt perfecte.

Bineînțeles că filmul nu este lipsit de găurele. Unele linii din acțiunea filmului sunt previzibile, iar alte câteva momente sunt foarte previzibile, dar ele se estompează pe fundalul acțiunii în sine care este de proporții.

Mulțumită lui Marvel și, desigur, fraților Rousseau, actorilor frumoși și filmului minunat pe care l-am așteptat timp de 3 ani, pot spune că am văzut unul dintre cele mai bune filme de acțiune realizare vreodată.

Din 10 stele, îi dau Războiului Infinitului, 9.

Trailer Avengers: Războiul Infinitului

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii