Header Ads Widget

Omul Furnică și Viespea (Trailer Film 2018) Ant-Man and the Wasp

Trailer oficial la filmul de acțiune și comedie "Omul Furnică și Viespea" 2018 cu actorii Paul Rudd, Evangeline Lilly și Michael Douglas. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Ant-Man and the Wasp".

Despre filmul Omul Furnică și Viespea: Ant-Man and the Wasp este un film american cu supereroi din 2018, bazat pe Marvel Comics, cu personajele Scott Lang / Ant-Man și Hope Pym / Wasp. Produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, este continuarea filmului Omul Furnică (2015) și al 20-lea film din Universul Cinematografic Marvel (MCU). Filmul Omul Furnică și Viespea este regizat de Peyton Reed și scris de echipele de scenariști Chris McKenna și Erik Sommers, și Paul Rudd, Andrew Barrer și Gabriel Ferrari. Actorii din film sunt Paul Rudd în rolul lui Lang și Evangeline Lilly în rolul lui Hope van Dyne, alături de Michael Peña, Walton Goggins, Bobby Cannavale, Judy Greer, Tip „T.I.” Harris, David Dastmalchian, Hannah John-Kamen, Abby Ryder Fortson, Randall Park, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne și Michael Douglas. În Omul Furnică și Viespea, perechea de eroi lucrează cu Hank Pym (Michael Douglas) pentru a o recupera pe Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) din tărâmul cuantic.

Ant-Man and the Wasp a avut premiera mondială la Hollywood pe 25 iunie 2018 și a fost lansat în Statele Unite pe 6 iulie 2018, ca parte a fazei a treia a MCU. Filmul a fost un succes de critică și comercial, primind laude pentru umorul și interpretările sale, în special pentru cele ale lui Paul Rudd și Evangeline Lilly, și a încasat peste 622 de milioane de dolari în întreaga lume. O continuare, Ant-Man and the Wasp: Quantumania - Omul Furnică și Viespea: Quantumania, este programată să fie lansată în iulie 2023.

Sinopsis: În timp ce Scott Lang echilibrează a fi atât super-erou, cât și tată, Hope van Dyne și Dr. Hank Pym se confruntă cu o nouă misiune urgentă care îl găsește pe Omul Furnică luptând alături de Viespe pentru a descoperi secrete din trecutul lor.



Distribuție Actori: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Michael Peña, Walton Goggins, Bobby Cannavale, Judy Greer, T.I., David Dastmalchian, Hannah John-Kamen, Abby Ryder Fortson, Randall Park, Divian Ladwa, Goran Kostic

Regizor: Peyton Reed

Scenarist: Chris McKenna, Erik Sommers, Paul Rudd, Andrew Barrer, Gabriel Ferrari

Genul filmului: Acțiune, Aventuri, Comedie

Data de lansare: 25 Iunie 2018

Premiera în România: 6 Iulie 2018

Cunoscut și ca: Ant-Man 2

Descriere film Ant-Man and the Wasp: În urma filmului Căpitaul America: Război civil (2016), Scott Lang se luptă cu consecințele alegerilor sale atât ca super-erou, cât și ca tată. În timp ce se luptă să-și reechilibreze viața de acasă cu responsabilitățile sale ca Ant-Man, Hope van Dyne și Dr. Hank Pym se confruntă cu o nouă misiune urgentă. Scott trebuie să-și îmbrace încă o dată costumul și să învețe să lupte alături de Viespe, în timp ce echipa lucrează împreună pentru a descoperi secrete din trecutul lor.

Trailer la filmul "Omul Furnică și Viespea" - 2018 - Ant-Man and the Wasp

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii