Header Ads Widget

Trailer Saw III - Puzzle mortal 3 (2006) cu Tobin Bell si Shawnee Smith

Puzzle mortal 3 (2006) Saw III
Tobin Bell, Shawnee Smith, J. LaRose, Angus Macfadyen, Debra McCabe


Descriere film Puzzle mortal 3 - Saw III:
Avand-o pe noua sa ucenica Amanda (Shawnee Smith), maestrul cu mintea bolnava din spatele acestor jocuri complicate si crude care au inspaimantat intreaga comunitate si au lasat politia cu ochii in soare a reusit inca o data sa scape si sa dispara.
In vreme de detectivii se chinuie sa-l localizeze, dr. Lynn Denlon (Bahar Soomekh) nu stie ca va deveni urmatorul pion pe tabla de sah a criminalului genial de monstruos.
Intr-o noapte, dupa ce isi termina tura de la spital, Lynn este rapita si dusa la un depozit abandonat unde il intalneste pe Jigsaw (Tobin Bell), cazut la pat, in pragul mortii. I se spune ca trebuie sa-l mentina pe nebun in viata cat va fi nevoie pentru ca Jeff (Angus Macfayden), o alta victima a sa, sa termine un joc special pentru el.
In cursa impotriva putinului timp care i-a mai ramas lui Jigsaw, Lynn si Jeff se lupta sa treaca de fiecare dintre testele mintii bolnave, fara sa-si dea seama ca el are planuri mult mai mari pentru amandoi.

Actori:
Tobin Bell, Shawnee Smith, J. LaRose, Angus Macfadyen, Debra McCabe, Bahar Soomekh, Dina Meyer

Regizor:
Darren Lynn Bousman

Genul filmului:
Thriller, Crima, Horror

Data lansare (SUA): 27 Octombrie 2006

Trailerul filmului Saw III (2006) Puzzle mortal 3


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James BondSeriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii