Header Ads Widget

Carbon (Film românesc - moldovenesc comedie dramă 2022) Trailer și detalii

Film românesc - moldovenesc de comedie și dramă "Carbon" 2022 cu actorii: Dumitru Roman, Ion Vantu și Adriana Bitca. Trailer subtitrat, Descriere, unde poate fi văzut online și lansare pentru filmul "Carbon".


Despre filmul românesc - moldovenesc Carbon

Carbon este un film co-producție moldovenesc-românesc-spaniol de comedie și dramă din 2022 regizat de Ion Bors după un scenariu scris de Mariana Starciuc. În film, actorul Dumitru Roman joacă rolul unui tractorist din Moldova care este hotărât să se înroleze și să lupte pe front la granița transnistreană. Alături de el îi mai găsim în distribuție pe actorii Ion Vantu, Adriana Bîtcă, Igor Caras-Romanov, Viorel Cornescu, Ion Coseru, Constantin Haret, Vitalie Vasilachi și Dontu Alla.


Filmul românesc de comedie "Carbon" este produs de companiile Kantora Film Production și YOUBESC Film, și a avut premiera în Spania la festivalul de film Donostia-San Sebastián International Film Festival pe 21 septembrie 2022. În România, filmul Carbonva fi lansat în premieră în data de 7 iulie 2023 în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Carbon

Comedie neagră plasată la începutul anilor 90 în timpul războiului din Transnistria.





Distribuție Actori în filmul Carbon

Dumitru Roman, Ion Vântu, Adriana Bîtcă, Igor Caras-Romanov, Viorel Cornescu, Ion Coseru, Constantin Haret, Vitalie Vasilachi, Dontu Alla, Tudor Andronachi, Veaceslav Mereuta, Victor Triboi, Corneliu Tarlapan, Lidia Novicov, Vitalie Jacota, Marin Cumatrenco, Ion Alici, Ghenadie Gumenco, Eugeniu Prisacari

Regizor: Ion Borș

Scenariu: Mariana Starciuc

Genul filmului: Comedie, Dramă, Filme românești, Filme românești 2022

Cunoscut internațional ca:

Cunoscut și ca:

Premiera internațională: 21 septembrie 2022

Limbă: română și rusă

Premiera în România: 21 septembrie 2022 la festivalul de film Donostia-San Sebastián International Film Festival, 7 iulie 2023 în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online filmul:

Este filmul românesc Carbon pe Netflix

Din păcate filmul românesc - moldovenesc Carbon încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descriere film românesc - moldovenesc Carbon

Moldova la începutul anilor 90: Dima, un tractorist, vrea să fie înrolat în trupele militare pentru a participa la războiul local de la granița transnistreană. I se alătură Vasea, un veteran de război din Afganistan. În timp ce se îndreptau spre front, găsesc un corp carbonizat. Autoritățile îi ignoră fără a ajuta la identificarea cadavrului. Dima și Vasea decid să îngroape cadavrul conform ritualurilor creștine potrivite, dar în scurt timp vor pleca, împreună cu cadavrul, într-o călătorie absurdă pentru a-i descoperi identitatea.



Trailer subtitrat online la filmul românesc - moldovenesc Carbon 2022



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii